Kenan ÇEBİ:Sigortasız aile kalmayacak

Kenan ÇEBİ:Sigortasız aile kalmayacak

CHP Belediye Başkan Adayı Kenan Çebi, her evde mutlaka bir kişiyi sigortalı yapacaklarını söyledi...

CHP Belediye Başkan Adayı Kenan Çebi, her evde mutlaka bir kişiyi sigortalı yapacaklarını söyledi.


“SİGORTASIZ AİLE KALMAYACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Belediye Başkan adayı Av. Kenan Çebi, Ordu"da her evde mutlaka bir kişiyi sigortalı yapacaklarını belirterek, “Bizim yönetimimizde belediye kimsesizlerin de kimsesi olacaktır” dedi.


CHP Belediye Başkan adayı Av. Kenan Çebi, ülkemizde ciddi ekonomik sıkıntıların yaşandığı bir dönemden geçildiğini belirterek, bunun en büyük etkilerinin de ilimizde yaşandığını söyledi. Mevcut hükümetin ve yerel yönetimin insanların ekonomik sıkıntılarını gidermek yönünde hiçbir çaba ve çalışmasının olmadığını belirten CHP Ordu Belediye Başkan Adayı Av. Kenan Çebi şunları söyledi:


“Hem AKP hükümeti, hem de Ordu Belediyesi çeşitli yardımlar adı altında bir sadaka toplumu yaratma çabası içerisinde. İnsanları yakacak, yiyecek vererek avutup, onların yaşamlarını kolaylaştırma yönünde hiçbir çalışma yapmamaktadırlar.


Zaten zor olan hayat şartları, gittikçe de dar gelirli ve sigortasız hemşehrilerimiz için ağırlaşmaktadır.
Bizim dönemimizdeki Ordu Belediyesi "Kimsesizlerin Kimsesi" olacak Ordu ve her evde mutlaka bir kişi sigortalı yapılacaktır. Böylece en azından, sağlık ve işsizlik sigortalarının sosyal hizmet olarak alınması olanağı doğacaktır. Bir nevi istihdam sağlanmış olacaktır.


Unutmamamız gerekir ki; Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, "Cumhuriyet kimsesizlerin de kimsesizidir" demiştir. Ordu Belediyesi de bizim yönetimimizde kimsesizlerin de kimsesi olacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum