Kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

Kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

Şevkiye Doğan(75) ile torunu Kıvanç Doğan(35), doğum yeri Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde toprağa verildi

Ankara'dan Samsun'a gelirken Çorum yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden Şevkiye Doğan(75) ile torunu Kıvanç Doğan(35), doğum yeri Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde toprağa verildi.

Kazada aynı otomobil içerisinde bulunan kazayı ağır yaralı olarak atlatan Kıvanç Doğan'ın babası Aydın Doğan, annesi Saniye Doğan ve teyzesi Nevin Orhan'ın tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kazada yaralananların 5 çocuk annesi Şevkiye Aylıkçı (75) ve Kıvanç Doğan'ın(35) öldüklerinden haberleri olmadığı öğrenildi.

Geçen pazar günü Ankara'dan katıldıkları bir düğünden aynı zamanda yola çıktıklarını belirten Yalıköy Belediye Başkanı Ahmet Ulu, "Onlar bizden geri kalmıştı. Biz Samsun'dayken onların Çorum'a 15 kilometre kala kaza yaptıklarını öğrendik ve hemen Çorum'a geri döndük. Hastanede tüm doktorlar çok gayret gösterdi ama maalesef 2 kişiyi kaybettik. Çok üzgünüz" dedi.

Yalıköy Merkez Camii'nde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazına çok sayıda belde sakini katılırken, Şevkiye Doğan ile torunu, Kıvanç Doğan Köseli Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çorum-Sungurlu Karayolu'nun 17 kilometresinde 06 Temmuz Pazar günü meydana gelen trafik kazasında, Ankara'dan Ordu'ya giden Kıvanç Doğan (35) yönetimindeki 55 EK 340 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu şarampole yuvarlanmış, kazada sürücü ile birlikte Şevkiye Aylıkçı hayatını kaybetmiş, araçta bulunan 3 kişi de yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum