Karlıbel'den isitme okuluna araç

Karlıbel'den isitme okuluna araç

Ordu iş adamlarından Ergin KARLIBEL Mimar Oktay Uğurel İşitme Engelliler İlköğretim okulundaki engelli öğrenciler için minibüs aldı.

Ordu iş adamlarından Ergin KARLIBEL Mimar Oktay Uğurel İşitme Engelliler İlköğretim okulundaki engelli öğrenciler için minibüs aldı.

Mimar Oktay Uğurel İşitme Engelliler İlköğretim okulu engelli öğrencilerin yatılı olarak eğitim gördüğü okul olması nedeniyle bir resmi araca ihtiyaç bulunması nedeniyle iş adamı Ergin KARLIBEL İşitme Engelliler İlköğretim Okuluna bir minibüs alarak hediye etti.

Hayırsever iş adamı Ergin Karlıbel, Mimar Oktay Uğurel İşitme Engelliler İlköğretim Okulu"nun böylesine büyük bir ihtiyacını karşıladığım için mutlu olduğunu söyledi. Ordu"da Adil Karlıbel İlköğretim Okulu, Ahmet Karlıbel Yeşilyurt İlköğretim Okulu gibi birçok eğitim kurumunun ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu tür eğitim kurumlarına bundan sonra da yardımlarımız devam edecek. Önemli olan engelli öğrencilerimizin hayat standardını arttırmaktır.

Konuyla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Hamdi ÖZCAN “Okulumuz Cumhuriyet Mahallesinde Mimar Oktay Uğurel İşitme Engelliler İlköğretim Okulu 67 işitme engelli öğrenciye 24 saat yatılı pansiyonlu olarak hizmet vermektedir.

Okulumuzun Şehir merkezine uzak olması nedeniyle öğrencilerimizin sağlık kuruluşlarına naklinde ve Sosyal Kültürel ve Sportif etkinliklerin yürütülmesinde araç olmaması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşanmakta idi Nasıl resmi araç temin edebiliriz diye düşünürken konuyu Ergin KARLIBEL e arz ettik.

Kendisi zaten daha önce okulumuzun arsasını bağışlamış ve bazı birimlerini de donatmıştı Ergin KARLIBEL bu isteğimizi de tereddütsüz kabul etti ve Karlıbel Vakfına ait son model lüks Minibüsü okulumuza bağışladı.

Aynı zamanda okulumuzun hamisi olan Ergin KARLIBEL e işitmeyen ve konuşamayan engelli öğrencilerimiz adına onların hislerinin tercümanı olarak teşekkür eder, bu çok anlamlı ve her türlü takdirin üzerinde olan bağışı nedeniyle kendisine daima minnettar kalacağımızı ifade ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.