Kar ilçeleri elektriksiz bıraktı

Kar ilçeleri elektriksiz bıraktı

ORDU'da etkisini göstermeye başlayan kar yağışı nedeniyle Çatalpınar, Kabataş ve Kabadüz İlçeleriyle Ulubey'in köylerine elektrik verilemeği açıklandı.

ORDU'da etkisini göstermeye başlayan kar yağışı yüzünden bazı ilçeler de elektrik kesintisi yaşanmaya başladı.

TEDAŞ İl Müdürü Halil Mermer, etkili kar yağışından dolayı bazı ilçelerde kesintiler meydana geldiğini ancak kapalı olan yollar yüzünden ulaşım sağlayamadıklarını söyledi.

Mermer, "Ordu Bölgesi'nde sistemi ciddi anlamda tıkayacak kadar büyük bir sorun yok. Ancak Çatalpınar, Kabataş ve Kabadüz İlçeleriyle Ulubey'in köylerinde elektrik hatlarında meydana gelen arıza ve tel kopmaları yüzünden elektrik veremiyoruz. İlçe merkezlerinde çalışmalarımız devam ediyor ancak bu ilçelere bağlı köylerin yollarının kapalı olması yüzünden ulaşamıyoruz. Yollar açılır açılmaz, ekiplerimiz derhal elektrik kesintisi olan yerlere de ulaşarak sorunu çözecek" dedi.

Elektrik kesintisi yaşanan Ulubey İlçesi'nde 35 köy, Kabataş'ta merkeze bağlı 2 köy, 6 mahalle, Alankent Beldesi'nde 8 mahalleye, Kabadüz İlçe merkezindeki 2 mahalle, Yokuşdibi Beldesi'nde 4 mahalle ve Kabadüz'e bağlı 12 köye, Çatalpınar'da 11 mahalle, 11 köy ve Göller Beldesi'ne bağlı 6 mahalle karanlıkta kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.