Kar festivali start alıyor

Kar festivali start alıyor

Bu sene 4. sü yapılacak olan Yokuşdibi kar festivali ve etkinlik çerçevesinde jeep yarışları 27 Ocak Pazar günü başlayacak.

   Bu sene 4. sü yapılacak olan Yokuşdibi kar festivali ve etkinlik çerçevesinde jeep yarışları 27 Ocak Pazar günü başlayacak. 
   Geçen yıl ani bastıran kar ve tipi yüzünden unutulmaz anların yaşanmasına neden olan ve yüzlerce katılımcıyla, aracı mahsur bırakan Amatör Kar Festivali'nin 4'ncüsü önümüzdeki hafta sonu düzenlenecek. Okulların yarı yıl tatiline girmesi sebebiyle bu tarihi seçtiklerini belirten Yokuşdibi Belediye Başkanı Ramis Acar Okumuş, "Cuma günü okullarımız kapanıyor, yarı yıl tatili başlıyor. Bu da demek oluyor ki, hafta sonu herkesi Yokuşdibi'ne bekliyoruz" dedi.

Başkan Okumuş,geçen sene ki etkinliklerde çıkan fırtına ve tipinin katılımcılar için maceralı olduğunu ama hazırlıksız gelenler için de sıkıntı olduğunu dile getirerek, "Geçen yıl gelenler için de iyi bir macera olmuştu ama hazırlıksız olanlar da vardı. Onlar biraz sıkıntı çektiler. Ama eğlenceli olan, güzel olan yanı, yine eskisi gibi patateslerimizi haşlayacağız, hamsi ızgaralarımızı yapacağız, turşularımızı çıkaracağız. Bu yıl ayrıca kapalı bir mekanda fotoğraf sergimiz olacak. Festival içerisinde halat çekme yarışması, jip yarışı, Kültür ve Turizm İl MÜdürlüğü'yle birlikte gerçekleştirilecek organizasyonda heykeltraş arkadaşımızı konuk edeceğiz. BU etkinliklarimize tüm Ordulu hemşehrilerimiz davetlidir. Yalnız tedbirli olalım. Kış şartlarına uygun, araçlarımızda zincir, çekme halatı ve takoz bulunduralım. Hafta sonuna doğru soğuk hava tabakası geliyor ama rüzgar olmadığı sürece de sanıyorum birşey olmayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.