“Kanımızın yetmemesi kanımıza dokunuyor”

“Kanımızın yetmemesi kanımıza dokunuyor”

Türk Kızılayı “Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor” sloganıyla Ulusal Kan Bağış Kampanyası başlattı.

Türk Kızılayı “Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor” sloganıyla Ulusal Kan Bağış Kampanyası başlattı.


Türk Kızılayı ülkenin kan ihtiyacının tamamının gönüllü, düzenli ve sürekli kan bağışçılarından karşılanması için ulusal düzeyde gönüllü kan bağışçılar davranışı değişikliği kampanyası başlattı.

Türkiye Kızılay Derneği Doğu Anadolu Bölgesi Kan Merkezi"nden yapılan açıklamaya göre, ülkemizin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerinin, gönüllü ve karşılık beklemeden kan bağışçılarından temin edilebilmesi için; kan bağışı konusunda toplumun tüm katmanlarında duyarlılık oluşturulması ve kan bağışının uygun kişiler için süreklilik haline gelmesi amacıyla Türk Kızılayı tarafından kan bağış kampanyası başlatıldı.

Halkından aldığı güç ve destekle kan hizmetleri alanında faaliyet gösteren Türk Kızılayı, bu kampanya ile toplumun tüm kesimlerini kan bağışı konusunda duyarlı olmaya ve ulusal bir seferberlik başlatarak kan bağışında bulunmaya davet ediyor.

Türk Kızılayı Erzurum Şubesi Başkanı Mithat Turgutcan ve Doğu Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Hafize Temurok Kütükçüoğlugil, 26 Mayıs"ta Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti"nde düzenlenecek basın toplantısında kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.