Kamyon kasasında 2.5 kilo esrar

Kamyon kasasında 2.5 kilo esrar

Samsun'un Bafra ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda bir kamyonun kasasına gizlenmiş 2 kilo 526 gram esrar bulundu.

Samsun'un Bafra ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda bir kamyonun kasasına gizlenmiş 2 kilo 526 gram esrar bulundu.


Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda Şeyhören köyünde bulunan İsmail K.'ye (43) ait eve baskın düzenledi. Evin önünde park halinde bulunan kamyonun kasasında yapılan aramada 2 kilo 526 gram esrar ve 1 adet esrar tartmada kullanılan hassas terazi ele geçirildi.

 Olayla ilgili olarak 'uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu bulundurmak' suçlarından bugün Bafra Adliyesi'ne sevk edilen İsmail K., tutuklanarak Bafra Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.