Kamu da kömür tutukluları artıyor!

Kamu da kömür tutukluları artıyor!

ORDU’da kamu kurum ve kuruluşlarına şartnamelere uymayan, eksik ve kalitesiz kömür verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 20 kişiden 7’si daha tutuklandı.

ORDU"da kamu kurum ve kuruluşlarına şartnamelere uymayan, eksik ve kalitesiz kömür verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 20 kişiden 7"si daha tutuklandı. Operasyonda bugün tutuklananlarla bilikte toplam tutuklu sayısı 14'e yükseldi.

Bir ihbarı değerlendiren polis, kamu kuruluşlarına eksik ve kalitesiz kömür sattıkları ileri sürülen 4 şirkete 3 gün önce operesyon yaparak 20 kişiyi gözaltına almıştı.
Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan zanlılardan 7"si dün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 13 kişi için soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı itirazda bulununca, mahkeme, zanlılardan Erdal E. (30), Ekrem İ.(45), Aydın O.(35), Cihan K.(33), Eşref Ö. (37), İbrahim A. (39) ve Muammer Ö. (32) hakkında tutuklama kararı verdi. Bunun üzerine polis tarafından tekrar gözaltına alınan bu 7 kişi hakkındaki karar vicahiye çevrilerek cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.