Kadın girişimciler sertifikalarını aldı

Kadın girişimciler sertifikalarını aldı

Ordu'da kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla Avrupa Birliği (AB) hibe fonlarından sağlanan destekle, Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği tarafından organize edilen "Kadın Girişimciliğini Destekleme...

Ordu'da kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla Avrupa Birliği (AB) hibe fonlarından sağlanan destekle, Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği tarafından organize edilen "Kadın Girişimciliğini Destekleme Projesi" kapsamında sürdürülen eğitim çalışması çerçevesinde 216 kadın ve 26 erkek sertifika aldı.

           

Grand TESK Otel'de gerçekleştirilen sertifika törenine başta Vali Ali KABAN olmak üzere, Belediye Başkanı Seyit TORUN, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk KEFELİOĞLU, protokol mensupları, daire amirleri, oda başkanları ve sertifika alacak kadın ve erkek girişimciler katıldı.

Ordu Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Mustafa ARSLAN, proje kapsamında 300 kişinin kayıt yaptırdığını, 216 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığını belirtti. Sertifika alacak olanların 26'sının erkek olduğunu kaydeden ARSLAN, "Eğitim için 84 kişi sıra bekliyor. 4 bayan ise esnaf odalarına başvurarak esnaf sicili aldı" dedi.

Konuşmaların ardından sertifika töreni yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.