Kaçak Silah Atölyelerine Baskın

Kaçak Silah Atölyelerine Baskın

Ordu'da iki ayrı kaçak silah atölyesine düzenlenen operasyonda, silah imalatında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

İlçenin Merkez Kayabaşı köyü ile Ulubey'in Koşaca köylerindeki birer evde kaçak silah imalatı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Jandarma Komutanlığı ekipleri, her iki eve operasyon düzenledi.

 Kayabaşı köyünde C.Y. (55) isimli şahsın ev ve eklentileri ile otomobilinde yapılan aramada 1 adet tabanca, 2 adet imal tabanca, 500 gram barut, 103 adet tabanca fişeği, bin 377 adet tabanca fişeği imalinde kullanılan kovan, çekirdek, kapsül, 197 adet tabanca imalinde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. C.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ulubey'in Koşaca köyünde N.A. (52) adlı kişinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada ise 1 adet silah atölyesi bulundu. Atölyede yapılan aramada ise 1 adet tabanca, 3 adet şarjör, 4 adet yarı imal tabanca, 1 adet ruhsatsız çift kırma av tüfeği, 1 adet tabanca mekanizması, 30 adet tabanca fişeği, 21 adet boş kovan, 46 adet tabanca yapımında kullanılan muhtelif malzeme ele geçirildi. N.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.