İlahi Özer Karadağ...

İlahi Özer Karadağ...

Ordu Belediye Başkanı ve yardımcıları çok ilginç yöneticiler... Kent halkının paralarını harcadıkları ve zaman zaman " Betona gereksizce Gömdükleri trilyonların hesabını vermek için sitelerine açıklama yapmazken, birkaç kendini bilmezin basıt densizlikler

Ordu Belediye Başkanı ve yardımcıları çok ilginç yöneticiler... Kent halkının paralarını harcadıkları ve zaman zaman " Betona gereksizce Gömdükleri trilyonların hesabını vermek için sitelerine açıklama yapmazken, birkaç kendini bilmezin basıt densizliklerini kent gündemine taşımalarına hayretler ediyoruz.

Hala ÇÖPÜ, SUYU , YOLU, KANALİSASYONU ÇÖZEMEYEN  bu toplama yardımcı kadro nun bir tanesinin  kendi sitelerindeki açıklamasına ancak  "abesle iştigal" demekten başka elden ne gelirki"!?.

2 serserinin yada kendini bilmezin tahta banketi havuza atarak yaptıkları zararın binlerce kat milyonlarca kat fazlasını yapanlara ve paramızı denize gömenlere ve projeyi yarıda bırakanlara ne diyebilirizki...

örnek mi " Derin deniz deşarjı" projesi...

Beelediye başkanlığının internet sitesindeki açıklamayı sunuyoruz....

"Ordu Belediyesi'nin tarafından yerleştirilen kent mobilyaları duyarsız kişiler tarafından tahrip edilmeye devam ediyor. Bu kez Atatürk Anıtı Tören Alanı yanında bulunan havuz"u hedef alan şehir magandaları yaptıkları tahribatla maddi zarara yol açtı. Tahrip edilen havuz"da inceleme yapan Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, bu tür davranışların haddini aştığını ve Ordu Belediyenin yaptığı başarılı hizmetlere bilinçli olarak ard niyetli müdahale edilmeye devam edildiğini söyledi.

Geçmişte de durakların, ferforjelerin, aydınlatma lambalarının, çiçeklerin, oturma guruplarının, deniz kenarındaki zincirli babaların hasara uğratıldığını hatırlatan Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, “Yaptığımız her hizmet Ordu"nun daha modern bir görünüme girmesi için. Turizm kenti olma yolunda birçok çalışma yürütüyoruz, ancak vatandaşların da büyük beğenisini kazanan bu çalışmalar belli guruplar tarafından imha ediliyor yada tahrip ediliyor. Yapılanlara anlam veremiyoruz. Ancak şu ana kadar ortaya çıkan görüntü Belediye hizmetlerine yönelik sanki bilinçli bir eylem yapıldığını ortaya sunuyor. 

 Herşeye rağmen bizler yılmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü geleceğin modern kentini hep beraber ortaya çıkaracağız. Yapılanlara sahip çıkarsak eminim ki bu olaylarında sonu gelecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.