"İhaleye fesat" tutuklamaları devam ediyor

"İhaleye fesat" tutuklamaları devam ediyor

Soruşturması halen devam eden İhaleye fesat karıştırmak, rüşvet almak ve vermek, sahtecilik, hırsızlık olaylarıyla ilgili yapılan operasyonların devamında 7 kişi daha tutuklandı.

Soruşturması halen devam eden İhaleye fesat karıştırmak, kamu kurum ve kuruluşlarını dolandırmak, rüşvet almak ve vermek, sahtecilik, hırsızlık olaylarıyla ilgili yapılan operasyonların devamında 7 kişi daha tutuklandı.

    
Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan operasyonlarla ilgili açıklamada; 20.01.2008 tarihinde, " TCK 220, İhaleye Fesat Karıştırmak, Edimin İfasına Fesat karıştırmak, Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Dolandırmak, Rüşvet Almak ve Vermek, Sahtecilik, Hırsızlık ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet." Suçlarıyla alakalı tutuklamaların devamı olarak, 21.01.2008 günü saat: 23.30'da İlimiz merkezi ve Gürgentepe İlçesinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda, gözaltına alınan toplam 7 şüpheli ( E.E, E.İ., C.K. , M.Ö. , İ.A. , E.Ö. , ve A.O.) isimli şahıslar, 1. Asliye Ceza Mahkemesinin Kararına göre 22.01.2008 günü tutuklanmışlardır. Operasyonla ilgili çalışmalar devam ettiği söylendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.