Huzurevinde 85 oda düzenlendi

Huzurevinde 85 oda düzenlendi

Ordu Huzurevi ile Çocuk Yuvası'nın modernleştirilmesi kampanyası kapsamında 85 oda daha yurttaşların katkılarıyla tefriş edildi.

Ordu Huzurevi ile Çocuk Yuvası'nın modernleştirilmesi kampanyası kapsamında 85 oda daha yurttaşların katkılarıyla tefriş edildi.

                     
Huzurevi ve çocuk yuvasındaki odaların yenilenmesi sebebiyle düzenlenen törene Ordu Valisi Ali Kaban, Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, İl Genel Meclis Başkanı Şanser Şahin, Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Yaşar ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Törende bir konuşma yapan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Yaşar, son olarak Çocuk Yuvası'nda 35, Huzurevi'nde 50 odanın hayırseverler tarafından yeniden tefriş edildiğini belirtti. Ordu Valisi Ali Kaban da, bu tür devlet-millet işbirliğinin dayanışmayı ve sevgiyi güçlendirdiğini belirterek, bu tür faaliyetlerin devam etmesini istedi.


Konuşmaların ardından odaların tefriş edilmesini sağlayan hayırseverler Fatih Han Ünal, İsmet Şenocak, Fatih Sayın, Şahser Şahin, Mehmet Gürses, Mehmet Şaşmaz, Murat Şimşek, İsmet Erçal, Hüseyin Anlar, Bahri Zavalsız, Ali Zavalsız, Melahat Karadağ, Ömer Deniz, Mustafa Arslan, Binnur Kayahan Bostancı, Mehmet Çağlayan, Levent Yıldırım ve Dr. Mehmet Sağra'ya sırayla plaketleri takdim edildi.

Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, bir süre önce trafik kazasında vefat eden kardeşi Adil karadağ için tefriş ettirdiği odanın plaketini eşi Melahat Karadağ'a verdi. Plaket törenin ardından Ordu Valisi Ali Kaban tek tek tüm odaları dolaşarak kurdelelerini keserek hepsini hizmete açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.