Herşey kamera yüzünden olmuşmuş

Herşey kamera yüzünden olmuşmuş

Savaşları protesto etmek için gelinliğiyle İtalya'dan İsrail'e yürürken, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aracına bindiği kişi tarafından tecavüz edilerek öldürülen İtalyan sanatçı Pippa Bacca'nın...

Savaşları protesto etmek için gelinliğiyle İtalya'dan İsrail'e yürürken, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aracına bindiği kişi tarafından tecavüz edilerek öldürülen İtalyan sanatçı Pippa Bacca'nın, yürüyüşünü görüntülemek için yanında taşıdığı kameranın ölümüne sebep olduğu ortaya çıktı.

1 ileriKatil zanlısı Murat K. ifadesinde Bacca'yı hayat kadını zannettiğini belirterek, "Birlikte olmak istedim, sürekli beni kameraya kaydetti. Beni rezil edeceği korkusuyla öldürüp kamerasını da aldım" dedi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde otostop yaparken öldürülen İtalyan gelin Pippa Bacca'nın katil zanlısı Murat K.'nın ifadelerinde ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.

Gebze M tipi cezaevinde özel bir hücreye konulan ve olayın pişmanlığını yaşayan Murat K.'nın (38) ifadesinde suçunu itiraf ettiği ve Bacca'yı hayat kadını zannettiği, kendisini görüntülediği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Murat K. ifadesinde " Olay gecesi otoyolda giderken, gelinlikli bir kadın birden karşıma çıktı. Bana almam için işaret edince arabayı durdurdum. Kendisini arabaya aldım. Dilini bilmiyordum. Hayat kadınına benziyordu. Bir süre gezdikten sonra kendisiyle ilişkiye girmek istediğimi söyledim. Elinde küçük kamerası vardı. Bindiği andan itibaren çekim yapıyordu. Teklifimi kabul etmeyince elindeki kameranın yaşananları kaydettiğini biliyordum. "Beni rezil eder, şikayet eder veya teşhir eder" diye korktum. Bir anda kendimden geçtim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Çok pişmanım " dedi.

Zanlı Murat K. öldürdüğü İtalyan sanatçı Pippa Bacca olduğunu bilmediğini olayı sonradan öğrendiğini belirterek ," Her şey o kamera yüzünden oldu " şeklinde ifade verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum