Hemşireler haftası kutlandı

Hemşireler haftası kutlandı

Her yıl 18 Mayıs tarihleri arasında kutlanmakta olan hemşireler haftası etkinlikleri Ordu'da bugün hemşireler derneği ve Ordu hastanelerinde görev yapan hemşirelerin katılımlarıyla saat 13.00 da ...

  Her yıl 18 Mayıs tarihleri arasında kutlanmakta olan hemşireler haftası etkinlikleri Ordu'da bugün hemşireler derneği ve Ordu hastanelerinde görev yapan hemşirelerin katılımlarıyla saat 13.00 da Atatürk Anıtı'a çelenk koyulmasıyla başladı.

       

  Çelenk sunumunu ardından Ordu Devlet Hastanesi Konferas Salonunda hemşirelik haftasıyla ilgili bir program düzenlendi.

        

 Ordu Devlet Hastanesi Diyaliz Bölümü Sorumlu Hemşiresi Cemile Karagöl'ün sunuculuğuun yaptığı programda Ordu Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu ve Türkiye Hemşireler Derneği Ordu Şubesi Başkanı Nigar Bağdatlıoğlu'nun konuşmalarının yanı sıra hemşilerin çalışma alanları ile ilgili hazırlanan slayt sunumu yapıldı.

Ordu'da, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle, 30 yıl boyunca hemşire olarak görev yapan 15 hemşireye takdirname verildi.

                         

   Ordu Hemşireler Derneği tarafından Ordu Devlet Hastanesi konferans Salonunda düzenlenen organizasyonda Ordu'daki sağlık kuruluşlarında hemşirelik mesleğinde 30 yılı deviren 15 hemşire onure edildi.

       


  Sunuculuğunu Ordu Devlet Hastanesi diyaliz bölümü sorumlu hemşiresi Cemile Karagöl'ün yaptığı organizasyonda Ordu Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, Türkiye Hemşireler Derneği Ordu Şübesi Başkanı Nigar Bağdatlıoğlu'nun konuşmaslarının yanı sıra Ordu da çeşitli hastanelerde görev yapmakta olan hemşilerin çalışma alanlarınına ait slayt gösterilerine yer verildi.

            

Meslekte acı tatlı 30 yılı geride bırakan Ayşe Atabeyoğlu, Fatma Keskin, Melahat Aydın, Elveda Gümüş, Fatma Göksel, Fatma Aktaş, Şengül Odabaşı, Pakize Şen, Narin Turan, Sündüz Günay, Fatma Kılıç, Şengül Yazıcıoğlu, Nimet Aktaş, Gülüşan İmamoğlu ve Melek Odabaş'a takdirnameleri Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle verildi. Törene Ordu Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, Emniyet Müdür Vekili Olcay Tosun da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.