Hemşireler coştu coşturdu...

Hemşireler coştu coşturdu...

12- 18 Mayıs hemşireler haftası etkinlikleri arasında düzenlenen etkinlikler kapsamında dün düzenlenen yemekli gecede bir araya gelen hemşireler bir sene nin yorgunluğunu üstlerinden atarlarken hem de ...

12- 18 Mayıs hemşireler haftası etkinlikleri arasında düzenlenen etkinlikler kapsamında dün düzenlenen yemekli gecede bir araya gelen hemşireler bir senenin yorgunluğunu üstlerinden atarlarken hem de katılımcıları coşturdular.

                 
TESK Otelde saat 20:00 da başlayan gece saat 24:00 sıralarında sona erdi. Türkiye Hemşireler Derneği"nin (THD) önderliğinde düzenlenen geceye Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve eşi, Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Atilla Öztürk ve eşi, Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Neşide Tanrıverdi, Türk Sağlık Sen ordu Şube Başkanı ve Ordu Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Döndü Demirbaş ve Eşi Ulubey Devlet Hastanesi Müdürü Tuncay Demirbaş, Türkiye Hemşireler Derneği Ordu Şubesi Başkanı Nigar Bağdatlıoğlu, Ordu Devlet Hastanesi Başhemşiresi Seniye Kocayiğit ve çok sayıda hemşire ve davetli katıldı.

                  

Gecede Belediye Başkanı Torun ve Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Atilla Öztürk kısa bir konuşma yaptılar.

           
Hemşireler yemekler yenildikten sonra çalan canlı müzik eşliğinde saatlerce hem kendileri eğlenirken hem de katılımcıları eğlendirdiler.

               

  Piste Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Atilla Öztürk davet edilince Öztürk ve Torun oyun havaları eşliğinde hemşirelerle birlikte oynadılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.