Gülyalı Aile Sağlık Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binası Açıldı

Gülyalı Aile Sağlık Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binası Açıldı

Hayırsever iş insanı Hüseyin Sakaoğlu’nun sağlık alanındaki desteklerinin devam ettiğinin altını çizen Tüzün, sağlık hizmetlerinin gelişmesinde başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya ve Vali Tuncay Sonel’e v

Gülyalı Aile Sağlık Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binası Açıldı

Vali Tuncay Sonel, Hayırsever Hüseyin Sakaoğlu tarafından Gülyalı İlçesinde yaptırılan Entegre Sağlık Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binasının açılış törenine katıldı.
img-6303.jpeg
İlçeye bağlı Gülistan mahallesinde yaptırılan Entegre Sağlık Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binasının açılış törenine, Vali Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gülyalı Kaymakamı Mustafa Bayram, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, Sağlık Tesisini yaptıran Hayırsever Hüseyin Sakaoğlu, sağlık teşkilatı mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vali Tuncay Sonel, annesi Birsen ile babası İhsan Sakaoğlu adına Entegre Sağlık Merkezi, Aile Sağlık Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binasını yaptıran hayırsever iş insanı Hüseyin Sakaoğlu’na teşekkür ederek, “Herkese hayır işi yapmak nasip olmaz. Rabbim sizler gibi hayırseverlerin sayılarını çoğaltsın” diye konuştu.
img-6298.jpeg
Vali Sonel, Ordu’da yıllardır konuşulan fakat bir türlü hayata geçmeyen Şehir Hastanesinin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde başlatılarak inşaatına hızla devam edildiğini hatırlatarak, bunun yanı sıra Ordu’ya 55 sağlık tesisi için 6 Milyar TL bütçe ayrıldığını söyledi.

Yapılan yatırımlar için Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ve emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Tuncay Sonel, “Vatandaşa yapılan yatırım çok önemli. Ordu’da eğitim, sağlık, ulaşım başta olmak üzere birçok alanda yatırımlar devam ediyor. Ordu’ya çivi çakan herkes başımızın tacıdır. Birlik ve beraberlikle Ordu’yu hem Karadeniz’in hem ülkemizin daha da güzel illerinden birini yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de hayırsever iş insanı Hüseyin Sakaoğlu’na teşekkür ederek, “Gülyalı zaten sadece Türkiye’de değil dünyanın en güzel yerlerinden bir tanesi. Hem devletimiz hem hayırsever iş insanlarımız tarafından yapılan yatırımlar ile Gülyalı ilçemiz muhteşem bir yer haline geliyor” dedi.
img-6297.jpeg
Açılış töreninde Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün de bir konuşma yaparak, Gülyalı ilçesinde hayırsever iş insanı Hüseyin Sakaoğlu tarafından 3 dönümlük alana yaptırılan Entegre Sağlık Merkezi, Aile Sağlık Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binasının hayırlı olmasını diledi.

Hayırsever iş insanı Hüseyin Sakaoğlu’nun sağlık alanındaki desteklerinin devam ettiğinin altını çizen Tüzün, sağlık hizmetlerinin gelişmesinde başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya ve Vali Tuncay Sonel’e ve hayırsever iş insanı Hüseyin Sakaoğlu’na teşekkür etti.

Hayırsever İş İnsanı Hüseyin Sakaoğlu ise Gülyalı ilçesine kazandırdıkları sağlık yatırımından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı: “Çok mutluyum, çok gururluyum. Yetiştiğimiz, büyüdüğümüz topraklara bir hizmetimiz olsun istedik. Annemizin, babamızın adı da olabildiğince anılsın, hayırlarından, hizmetlerinden faydalanılsın istedik. Tek isteğimiz dua, başka bir beklentimiz yok. Gülyalı halkına, buradan hizmet alan herkese hayırlı uğurlu olsun.”

Konuşmaların ardından Vali Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gülyalı Kaymakamı Mustafa Bayram, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, Sağlık Tesisini yaptıran Hayırsever Hüseyin Sakaoğlu tarafından Gülyalı ilçesinde yapımı tamamlanan Entegre Sağlık Merkezi, Aile Sağlık Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binasının açılış kurdelesi kesilerek, tesiste incelemelerde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.