Güler "Ordulular sürpriz yapmayın"

Güler "Ordulular sürpriz yapmayın"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. M. Hilmi Güler, son yerel seçimlerde Ordulu seçmenin kendilerine sürpriz yaptığını belirterek,"Bu kez sürpriz yapmayalım" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. M. Hilmi Güler, son yerel seçimlerde Ordulu seçmenin kendilerine sürpriz yaptığını belirterek,"Bu kez sürpriz yapmayalım" dedi.

   AK Parti Ordu Kadın Kolları olağan kongresine katılan Bakan Güler, yaklaşan yerel seçimler öncesi Ordulu seçmenlere seslendi. Grand TESK Otel'de yapılan kongrede konuşma yapan Bakan Güler, yerel seçimlerin yaklaştığını belirterek, daha önce Ordu'dan sürpriz bir sonuç aldıklarını hatırlattı.

  Yapılacak yeni seçimlerde belediye başkanlığını kazanmaları gerektiklerini söyleyen Güler, "Bizim geçen seçimlerden kanayan bir yaramız var. Son seçimler öncesinde başbakanımızın da katılımıyla Karadeniz'in en muhteşem
mitingini yaptık. Ordu tarihinde rahmetli Menderes ve Özal dahil böyle bir miting olmamıştı. Her taraf doldu ancak sandıktan sürpriz çıktı" dedi.

   Orduluların böyle sürpriz yaptığını ancak yaklaşan seçimlerde kendilerinden AK Partili bir başkan seçmelerini isteyen Bakan Güler,"Biz Ordulular bazen sürpriz yapıyoruz. Bu kez bu sürprizi yapmayalım. AK Partili en becerikli hemşehrilerimizden birini belediye başkanı seçelim. Bizi Ankara'ya üzgün göndermeyin. Başbakanımızda bizden çok şeyler bekliyor. Ordu'yu da çok seviyor.

   Sürekli Ordulularla ilişkileri iyi olmuştur. Bundan önce hep iyi hatıralar bıraktık. Bu hatırayı da belediye başkanlığını seçimlerini de kazanarak onu memnun edelim" diye konuştu.

   Kongreden ayrılan Bakan Güler, Ordulu iş adamlarından Samçelik Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Yılmaz ve Turnagaz Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Engin'i makamlarında ziyaret etti. Bakan Güler, daha sonra Ankara'ya hareket etmek için Ordu 19 Eylül Stadı'na geçti. Burada gazetecilerle kısa süre sohbet eden Bakan Hilmi Güler, ısrarlar üzerine birkaç kez top sektirdikten sonra özel helikopterle Ordu'dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.