Gökşin Şenol; Kadir Işık İstifa etmeli

Gökşin Şenol; Kadir Işık İstifa etmeli

Beş buçuk aydan bu yana Kent Konseyini toplantıya davet etmeyen ve Kent Konseyi Yürütme Kurulunun haberi olmadan Ankara ilinde yapılan Kent Konseyi ve Yerel Gündem 21 ile ilgili toplantıya ne giderken nede geldiği zaman Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri

BEM-BİR-SEN Ordu Şube Başkanı Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Gökşin ŞENOL Yazılı bir açıklama yaparak DSP li Kadir Işık'ı istifaya davet etti...

Açıklama aynen şöyle ;

ORDU BELEDİYESİ PEMBE TABLOLAR ÇİZEREK SAKLADIĞI SORUNLARIN GÜNDEME GELMESİNDEN ÇEKİNDİĞİ İÇİN KENT KONSEYİNİ TOPLANTIYA DAVET ETMİYOR.

Ben seçilmişim, Sayın Kadir IŞIK ise atanmış.

Ben Kent Konseyi yürütme kurulu üyeliğine seçilerek hak kazandım. Kadir IŞIK ise atanmıştır.

Eğer seçimlere Sayın Kadir IŞIK girmiş olsaydı. Seçimleri kazanabilir miydi?

Beş buçuk aydan bu yana Kent Konseyini toplantıya davet etmeyen ve Kent Konseyi Yürütme Kurulunun haberi olmadan Ankara ilinde yapılan Kent Konseyi ve Yerel Gündem 21 ile ilgili toplantıya ne giderken ne de geldiği zaman Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerini bilgilendirmeyen atanmış Sayın Kadir IŞIK mı istifa etmeli yoksa seçim ile gelen Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri mi istifa etmelidir.

 Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
Sayın Kadir IŞIK Hatırlamıyor.
Ben yaklaşık 3 ay önce Sayın Kadir IŞIK' a yanımızda da iki tane Belediye Meclis Üyemiz varken toplantıyı ne zaman yapacağımızı sorduğum da Acelesi mi var? Yaparız. Cevabı ile karşılaştım. Diğer yürütme kurulu üyesi arkadaşımda telefon ile iki kez Sayın Kadir IŞIK' ı arayarak toplantıyı sorduğunu tarafımıza iletti.

Bir önceki açıklamamızda da belirttiğimiz üzere Yerel Gündem 21 için bir çok masraflar edilerek yapılan binanın neden heba olduğunu açıklamanız gerekirken, kamuoyunun önüne çıkıp bina arıyoruz diyorsunuz. Binaya neden masraf ettiniz ve neden yıktınız anlamış değiliz.

Sivil Toplum Örgütlerini çamur atan kuruluşlar, Basını ise çamur atma aracı olarak gösteren Sayın Kadir IŞIK, Sivil Toplum Örgütlerinin ve Basının önemini , bu ülkede yaşayan insanların her platformda vurgulandığı günümüzde Sayın Işık' ın bu tavrını Basın toplantısı anındaki heyecanına veriyoruz.

Bizce Sayın Kadir IŞIK bazı olayları birbirine karıştırıyor.

Bizce Sayın Kadir IŞIK bazı olayları birbirine karıştırıyor. Ben ne eski ne de yeni Belediye Başkanıyım.

Ben Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Ordu Şube Başkanı ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesiyim.

Sizler etrafınızı saranlar tarafından alkışlanmaya alışmışsınız.

Birisi çıkıp doğruları söylediği zaman hesap sormakla yorumluyor ve yansıtıyorsunuz.

Doğru Söyleyeni Dokuz Köyden Kovarlarmış.

Gökşin ŞENOL BEM-BİR-SEN Ordu Şube Başkanı Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.