Giresunspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Giresunspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, 2008-2009 sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, 2008-2009 sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.


Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, yaptığı açıklamada, lig hazırlıklarına bugün yaptıkları çalışmayla başladıklarını söyledi. 20 Temmuz tarihine kadar ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüreceklerini belirten Birinci, 22 Temmuz Bolu'da ikinci etap çalışmaları için kampa gireceklerini kaydetti.

 Bolu kampının ardından üçüncü etap çalışmalarını Ankara Kızılcaham'da gerçekleştireceklerini ifade eden Birinci, "Gerek Giresun'da, gerekse de Bolu ve Ankara Kızılcahamam'da yapacağımız kamp çalışmalarını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bolu ve Kızılcahamam kamplarında turnuvalara katılarak, hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlarda eksikliklerimizi görme fırsatları yakalayacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek, lige iyi hazırlanacağız" dedi.


Birinci, Giresun, Bolu ve Kızılcahamam kamplarında yabancı futbolcuları da deneyeceklerini söyleyerek, içlerinden beğenilen futbolcularla sözleşmelerin imzalanacağını dile getirdi.


Transfer görüşleri kapsamında iç transferde Tolga Çavdar ile dış transferde de Yeni Kırşehirspor'dan kaleci İbrahim Giray'la anlaşma sağlandığını kaydeden Birinci, transfer görüşmelerinin sürdürüldüğünü vurguladı. Giresunspor'un ligdeki hedefinin ilk 6 olacağını dile getiren Birinci, şöyle konuştu:


"Geçen sezon ligdeki ilk yılımızda kümede kalmayı başarmıştık. Bu sezon daha da iddialıyız. 2008-2009 sezonunda hedefimiz ilk 6 olacak. Bunu sağlayabilecek bir kadro kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir sezon öncesi hazırlık dönemi de geçirerek, Giresunspor lige damgasını vuracaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.