Giresun'da terörist operasyonu

Giresun'da terörist operasyonu

Güvenlik kuvvetlerinin güvenlik kuvvetleri Şebinkarahisar’da PKK’lı avına çıktı.

Güvenlik kuvvetlerinin güvenlik kuvvetleri Şebinkarahisar"da PKK"lı avına çıktı.
Alınan bilgiye göre henüz ismi açıklanmayan bazı köylerden yiyecek temin etmeye çalışan bazı bölücü terör örgütü militanlarının varlığı güvenlik kuvvetlerini harekete geçirdi.Olayın duyulması üzerine bölgeye sevkedilen Jandarma ve Polis Özel Harekat Timleri Operasyon"a başladı.


Sadece Giresun Işık Online gazetenin ulaştığı bilgilere göre bir süreden beri eylem hazırlığı içinde oldukları haber alınan Bölücü terör örgütü militanlarının yoğun güvenlik önlemleri karşısında hareket edemediği ve Lojistik destek alamaması üzerine bazı köylerden gıda maddesi temin etmeye çalışması bölgeye hareketlilik kazandırdı. Yöre halkının sağduyulu davranarak durumu Jandarma"ya haber vermesi ile ortaya çıktı.


Bilindiği üzere İlkbahar mevsiminde Karadeniz"e açılma amacı güden PKK terör örgütü altışar kişiden oluşan iki eylem timini harekete geçirmişti. Bunun üzerine Güvenlik kuvvetleri olası eylem ve harekat karşısında her türlü önlemi almıştı.


Güvenlik kuvvetlerinin dün öğlenden sonra başlayan operasyonunu Giresun Valisi Mustafa TAŞKESEN doğrularken detaylı bilgi vermekten"de kaçındı.

HEDEF KÜMBET Mİ?
Öte yandan Pazar günü yapılacak olan Uluslar arası Kümbet yayla festivali öncesinde hareketlenen güvenlik kuvvetleri yoğun önlemlerini sürdürüyor. Şebinkarahisar"da ortaya çıkan terörist grubu hedefinin ne olduğu şimdilik bilinmezken ilk olarak üst üste yapılan yayla şenliklerinin olabileceği tahmin ediliyor. Güvenlik kuvvetleri vatandaşları uyararak şüpheli veya dikkat çeken konuları bildirmelerini istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.