Giresun'da işsizlere iş imkanı
Giresun'da KOSGEB ve MG Danışmanlık tarafından işsiz kalan veya halen işsiz olan ve Kendi işini kurmak isteyenlere gerekli olan eğitim ve danışmanlık hizmeti verileceği söylendi.
Giresun'da KOSGEB ve MG Danışmanlık tarafından işsiz kalan veya halen işsiz olan ve Kendi işini kurmak isteyenlere gerekli olan eğitim ve danışmanlık hizmeti verileceği söylendi.
Giresun ve çevre ilçelerde yaşayan tüm işsizlere yönelik Küçük Ölçekli İş Kurma Danışmanlığı konulu eğitim ve danışmanlık projesi 24 Kasım 2008 tarihinde saat 11: 00"de Giresun Ticaret Odası Toplantı salonunda yapılacak tanıtım toplantısı ile başlayacaktır.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada;
Katılımcılara önce bilgilendirme yapılacak ve projede yer almak isteyenler ile gerekli eğitim sürecine girilecektir. Tüm eğitim ve danışmanlık hizmetleri Giresun"da gerçekleştirilecek ve hiçbiri için bedel alınmayacaktır. İş fikirleri değerlendirilen katılımcılar Kendi İşinin Sahibi Olma sürecinde de, Pazarlama Planı, İş Planı, Üretim Planı ve Finansal Planlama konularında danışmanlık desteğini uzmanlarımız tarafından alacaklardır.
Girişimcilik ve iş kurma süreçleri konusunda eşsiz bir eğitim alıp, iş planınızı hazırlayıp kendi işinizin sahibi olabilirsiniz. İlgili herkes aşağıda bilgileri verilen toplantımıza davetlidir.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.