Giresun ve  Ordu fındığı tartışacak

Giresun ve Ordu fındığı tartışacak

Bölgemizin önemli gelir kaynağı fındık, Giresun ve Ordu Üniversitelerinde tartışılacak. “Giresun-Ordu Çizgisi: Fındık İçin Ortak Bir Gelecek” konulu ...

Bölgemizin önemli gelir kaynağı fındık, Giresun ve Ordu Üniversitelerinde tartışılacak. “Giresun-Ordu Çizgisi: Fındık İçin Ortak Bir Gelecek” konulu sempozyum, 25 Temmuz'da Giresun ve Ordu'da yapılacak.

Giresun Valiliği Giresun Üniversitesi, Ordu Valiliği Ordu Üniversitesi'nin birlikte organize ettiği 25 Temmuz'daki sempoz-yumun öğleden önceki oturumu İlimizde, öğleden sonraki otu-rumu Ordu'da gerçekleşecek.

İlimizde, Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Konferans Salo-nu'nda saat 09.00-12.00 arasın-daki sempozyumda, Dr. İhsan Çetin (Fındık Üzerine Genel Gö-rüşler), Ali Ekber Yıldırım (Fın-dıkta Üretimden İhracata Sorun-lar-Çözümler) konularında sunumlar yapacaklar.

Sempozyumun Ordu Kültür Merkezi'nde saat 14.00-16.30 arasında gerçekleştirilecek ikinci oturumunda, Prof. Dr. Zeki Bos-tan (Modern Meyvecilik Sürecin-de Fındık Yetiştiriciliğimizin Sorunları), Prof. Dr. Turan Kara-deniz de “1. 2. Standart Fındık Yetiştiriciliği Bölgelerin Karşılaş-tırılması ve Sosyo Ekonomik Yönden Değerlendirilmesi” konularında sunum yapacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.