Gericilik ülkemizi teslim alıyor!

Gericilik ülkemizi teslim alıyor!

"Emniyet güçleri çok sayıda kişiyi gözaltına alıyor, gazete büroları, dernekler, evler basılıyor. AKP darbe tehlikesini bahane ederek kendi diktatörlüğünü kuruyor! ABD'nin ılımlı islam projesinin lideri tarikat şefi Fethullah Gülen Türkiye'ye dönme hazır

Türkiye Komünist Partisi Ordu İl Başkanı Uğur Ataşyazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada "Ülkemizin ve cumhuriyetin sahipsiz olmadığını gösterelim!
Amerikan Darbesine Hayır!" denildi.

"Emniyet güçleri çok sayıda kişiyi gözaltına alıyor, gazete büroları, dernekler, evler basılıyor. AKP darbe tehlikesini bahane ederek kendi diktatörlüğünü kuruyor!
ABD'nin ılımlı islam projesinin lideri tarikat şefi Fethullah Gülen Türkiye'ye dönme hazırlıkları yapıyor. Humeyni gibi karşılanacağı konuşuluyor.
Gericilik ülkemizi teslim alıyor!

Büyük Ortadoğu Projesi ekseninde İran'a dönük saldırı planları yapılıyor. Türkiye'ye emperyalist planlar dahilinde roller biçiliyor!
Avrupa Birliği, emperyalist çıkarları için var gücüyle çalışıyor. Türkiye'nin içişlerine müdahale ediyor, Türkiye'yi kendi mandası sayıyor!
Ekonomimiz emperyalizme bağımlı. Kaynaklarımızın hemen hemen hepsi yabancılara peşkeş çekilmiş bulunuyor. Özelleştirme adı altında Türkiye yağmalanmaya devam ediyor!
Avrupa Birlikçisi, Amerikancısı, NATOcusu, IMFcisi, SOROSçusu, gericisi, liberali bugün hep bir ağızdan bağırıyor. "Darbe tehlikesi var" diyerek , emperyalist ve gerici bir proje adım adım örülüyor. Emperyalizmin truva atı içimizden kemiriyor!
Darbe her zaman işçilere, emekçilere, yurtseverlere karşı yapılır. 12 Eylül'de olduğu gibi darbelerin arkasında hep emperyalizm vardır. Darbeye karşı çıkmak emperyalizme ve gericiliğe karşı çıkmaktır. Amerikan darbesine, AB darbesine, Soros darbesine, gerici darbeye, Fethullahçı darbeye ve ordu darbesine karşıyız!
Gerçek tehlike emperyalizmdir, gericiliktir, yağmadır. Bugün yaşanan bir Amerikan darbesidir. Bu darbe durdurulmalıdır. 12 Eylül uzantısı, ABD maşası AKP'ye dur deme zamanı gelmiştir!
Ülkemiz sahipsiz değildir! Amerikancılığa, Karanlığa ve Piyasacılığa karşı ülkemizin bütün yurtseverlerini, ilericilerini, devrimcilerini, sosyalistlerini ülkemize ve geleceğimize sahip çıkmaya çağırıyoruz!
6 Temmuz Pazar günü saat 14:00'de Beyoğlu Tünel'den Galatasaray'a yürüyüşümüze katılmaya çağırıyoruz.

AMERİKANcılara, ABcilere, NATOculara, SOROSçulara, FETHULLAHçılara AKP'ye
KarşıÜlkemizin sahipsiz olmadığını gösterelim!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.