Fındıkçı başkan(?) inşaatçı oldu

Fındıkçı başkan(?) inşaatçı oldu

FİSKOBİRLİK Eski Başkanı ve eski Ordu Yağ Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Yaşar Pamuk, inşaat sektörüne girdi. Artık deneyımlerını bu alanda kullanacak..MHP'li Yaşar Pamuk'la, DSP'li İş adamı Kadir Işık'ın ortak kurduğu şirketin açılışı için bir tören düzenlend

NE DE OLSA DOGALGAZ ORDUYA GELDİ YA!!!
Uzun yıllar fındığa yön veren kuruluşların en üst düzey kademelerinde görev yapan eski FİSKOBİRLİK Yönetimi Kurulu Başkanı Yaşar Pamuk, inşaat sektöründeki "PASTADAN pay alacak" olan OYK İnşaatı kurdu. OYK nin Y si Tamam K sıda Tamam, O su ne acaba. Merak ettik.

Doğalgaz Pastası nedeni ile Orduda önemli politika ve bürokratların İşyeri açma çabalarına bol kazançlar diliyoruz.

Fatih Han Ünal da gecenlerde Ortağı ile İnşaat malzemesi satan işyeri açmıştı.

Bakalım sıra hangi  arkadaşlarda?!.

MHP'li Yaşar Pamuk'la, DSP'li İş adamı Kadir Işık'ın  ortak kurduğu şirketin açılışı için bir tören düzenlendi.

Törene Ordu Valisi Ali Kaban, Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Genel Meclis Başkanı Şanser Şahin'in yanı sıra çok sayıda iş adamı ve davetliler katıldı. Yaşar Pamuk açılış öncesi yaptığı konuşmada, hangi iş kolu olursa olsun amaçlarının Ordu ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

 Ordu Valisi Ali Kaban ve Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun tebrik konuşmalarından sonra birlikte açılış kurdelesini kesti. Yaşar Pamuk'un yeni kurulan inşaat şirketi hakkında bilgiler verdiği açılışta davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum