Filistine Destek Platformu; Filistinin yanındayız

Filistine Destek Platformu; Filistinin yanındayız

Şuurlu Öğretmenler Derneği, Anadolu Gençlik Derneği, Eğitimbir-Sen, Sağlık – Sen,Diyanet – Sen, Alucuralılar Derneği ve Saadet Partisi Ordu İl Teşkilatı'ndan oluşan Ordu Filistine Destek Platformu KİM OLURSA OLSUN ZALİMİN KARŞISINDA, KİM OLURSA OLSUN MAZL

Şuurlu Öğretmenler Derneği, Anadolu Gençlik Derneği, Eğitimbir-Sen, Sağlık – Sen,Diyanet – Sen, Alucuralılar Derneği ve Saadet Partisi Ordu İl Teşkilatı'ndan oluşan Ordu Filistine Destek Platformu KİM OLURSA OLSUN ZALİMİN KARŞISINDA, KİM OLURSA OLSUN MAZLUMUN YANINDA OLDUĞUMUZU” haykırıyoruz şeklinde açıklama yapıldı.

  
 Ordu Filistine Destek Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamada; "Size ne oldu da Allah yolunda ve 'Rabbimiz! Bizi, halkı zalim olan bu şehirden çıkar, bize tarafından bir sahip gönder, bize katından bir yardımcı yolla!' diyen zavallı erkekler, kadınlar ve çocuklar uğruna savaşmıyorsunuz! (Nisâ: 75)

      “İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.” (Müslim, İman, 93)

      “Müslümanlar bir vücudun azaları gibidir. Bu azalardan biri acı duyduğunda tüm vücut acı duyar.” Emirlerinin muhatapları inanan insanlar olarak bu inancımızın gereği Filistin"de işkenceye, zulme maruz bırakılan Müslüman kardeşlerimizle dayanışma içinde olduğumuzu tüm dünyaya haykırmak için toplanmış bulunuyoruz.

      Yine biz biliyoruz ki Türkiye"nin savunması Filistin"den başlar, Bağdat"tan başlar, Kabil"den başlar, Grozni"den başlar, Saraybosna"dan başlar. 1,5 milyar müslümanın yaşadığı her karış toprak İslam toprağıdır ve bu toprakları ve bu topraklar üzerinde yaşayan Müslümanların yanında olmak, onları savunmak, geçmişte olduğu gibi bugün de  bizim görevimiz olduğunu bildiğimiz için buradayız. Bu gün burada “KİM OLURSA OLSUN ZALİMİN KARŞISINDA, KİM OLURSA OLSUN MAZLUMUN YANINDA OLDUĞUMUZU” haykırmak için toplandık.

      Küresel emperyalizm; özgürlük, demokrasi, insan hakları adı altında tüm dünyayı, özellikle de İslam alemini kan ve gözyaşına boğmaktadır. Emperyalizme, sömürüye boyun eğmeyen herkes düşman ilan edilmiş ve bu halklara karşı haçlı savaşı başlatılmıştır. Bu gün Çeçenistan"da, Afganistan"da, Irak"ta, Somali"de Filistin"de insanlar açlığa, yoksulluğa, ilaçsızlığa kısaca insanlık dışı zulme maruz bırakılmaktadır.

      İsrail"in işgaline karşı direnen Filistin"de, her gün 10"larca insan TERÖRİST DEVLET İSRAİL TARAFINDAN şehit edilmektedir. Filistin halkının özgür iradesiyle seçtiği milletvekilleri ve bakanları hapse atılmakta, halkın iradesi ile iktidara gelen HAMAS Partisi terörist ilan edilmektedir.  

      Filistin bizimdir, TAPUSU BİZDEDİR, Filistin İslam memleketidir. Filistin, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa"nın bulunduğu  ülkedir. Bu sebeple bizim canımız – kanımızdır. Bu kutsal toprakları kanımızın son damlasına kadar, dünya üzerindeki son Müslüman da şehit edilene kadar savunacağımızı, Kudüs"in zalimlere mezar olacağını buradan tüm dünyaya haykırıyoruz.

      Tarihin her döneminde en kanlı zulümlere sebebiyet veren Siyonist Yahudiler şunu bilmelidir ki 1492 yılında İspanya"da sizleri Hristiyan"ların zulmünden nasıl kurtarmış isek bu günde sizin zulüm yaptığınız Filistin halkını da kurtarmaya geleceğiz. KENDİNİZE GELİN VE BİZİM SABRIMIZI TAŞIRMAYIN, BU GÜN KÖTÜLÜK KARŞISINDA KALBİMİZLE VE DİLİMİZLE NASIL VAR İSEK YARIN DA ELİMİZLE, SİZİN YAPTIĞINIZ KÖTÜLÜĞÜ DÜZELTMEK İÇİN  VAR OLACAĞIZ VE BUNUN GEREĞİNİ YAPACAĞIZ….

      Merhum Abdulhamit Han"ın huzurdan kovduğu bu zalim kavmin torunu olan Şimon Perez"i, Abdulhamit Han"ın makamında konuşturma basiretsizliğini gösteren, Emperyalist ve Siyonist Batı Medeniyetinin tüm İslam alemini kan gölüne çevirmesi karşısında sesi çıkmayan, buna karşılık Dinlerarası Diyalog ve Medeniyetler İttifakı gibi TUZAK bir takım çalışmaların içinde, bu emperyalistlere işbirlikçiliği yapan AKP iktidarına da buradan sesleniyoruz; Filistin"i kan gölüne çeviren zalimlerle nasıl işbirliği yapıyorsunuz? Irak"ı Afganistan"ı kan gölüne çeviren, ülkemizi bölmeye, kardeş kavgası çıkarmaya çalışan zalim PKK terör örgütüne her türlü desteği veren bu zalim İsrail ve ABD"ye nasıl hala dost ve müttefik ülke, stratejik ortağımız gibi ifadeler kullanıp, bu zalimlerle işbirliği yapabiliyorsunuz? Ne zaman kendi kimliğinize dönüp, milletimize yakışır tavrı ortaya koyacaksınız? Hükümet derhal bu zalimler işbirliğine son vermeli, D-8"i ve İslam Konferansı Örgütünü toplantıya çağırarak, İslam ülkelerini, Filistin"in, Irak"ın Afganistan"ın işgalden kurtarılması için gereken çalışmayı başlatmaya çağırıyoruz.

      Filistin"de bu zulümler yaşanırken bu ülkenin Müslüman evlatlarının yüreği yanarken, bu milletin temsilcileri olan Millet Meclisi üyelerinin büyük bir kısmının Türkiye-İsrail dostluk grubuna üye olmaları da aziz milletimiz derinden yaralamaktadır. Ey milletin vekilleri, kendinize gelin ve milleti layıkıyla temsil edip, derhal bu üyeliklerinize son verin.  

      Unutmayınız ki zulme rıza zulümdür. Zalimlerle işbirliği yapmak zulme ortak olmaktır. VE UNUTMAYINIZ Kİ MAZLUMLARIN AHI ZALİMLERİ BOĞACAKTIR VE ZALİMLERİN YERİ EBEDİ CEHENNEMDİR.

      Herkes şunu iyi bilmelidir ki emperyalist-siyonist zalimlerle, zulümlerine son vermedikçe diyalog olmaz, ittifak olmaz. Bu zalimler her fırsatta İslam"ı ve Müslümanları yok etmek için ellerinden geleni yapmaktadır. Daha dün Papa, Kur"an"a ve Peygamberimize hakaret etmedi mi, daha dün Hollanda"da, Danimarka"da, Belçika"da İslam"a ve İslam"ın kutsal değerlerine karşı ağza alınmaz hakaretlerde bulunanlar bu zalim emperyalistler değil miydi? Yine bu gün Avusturya"da seçim kampanyalarında İslam düşmanlığı malzeme olarak kullanılmıyor mu?

 Merhum Akif"in TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR olarak tanımladığı batı medeniyetinin gerçek yüzü ortadır. Kafirlerin gerçek yüzünü görmek için daha ne kadar bekleyeceğiz. Küfür tek millettir. Meşhur ifade ile domuzdan post kafirden dost olmaz.   Kurtuluşun, zulümden kurtulmanın tek yolu İslam kardeşliğidir.

      Filistin"li kardeşim selam sana! Selam sana İsmail Heniye! Selam sana Mahmut Zahar! Selam sana Halid Meşal! Davanız Hak davadır. Özgürlük davasıdır, Hakk"ın hakim olması davasıdır. Bizler Türkiye"li Müslümanlar olarak kalbimizle, dilimizle, dualarımızla sizin yanınızdayız, ve yanınızda olmaya devam edeceğiz.  İsrail"in Filistinli kardeşlerimize karşı uygulamış olduğu bu devlet terörünü şiddet ve nefretle kınıyor, lanetliyoruz. Bu desteğimizin bir ifadesi olarak siz seçkin topluluğu Filistinli kardeşlerimiz için duaya davet ediyoruz. Amiiiiiiinn!!!!' denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.