Fatsa'lı yarıdmseverler kendi binalarında

Fatsa'lı yarıdmseverler kendi binalarında

Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi, kendi mülkü olan yeni yerinde törenle hizmete açıldı.

Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi, kendi mülkü olan yeni yerinde törenle hizmete açıldı.
Yardım Seveler Derneği Fatsa Şubesi'nin hizmet binasının açılış törenine Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Şahinel, Ticaret Odası Başkanı Fahri Tanrıkulu, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Koç, Başhekim Dr. Alaettin Arıkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  Hizmet binasının açılışı öncesi bir konuşma yapan Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi Başkanı Nimet Koç, şubelerinin 22. yıla ulaştığını ve yeni binalarına Yardım Sevenler Derneği'nin 80. şeref yılında girmelerinden onur duyduklarını belirterek, “Bu onura bize ilçe halkımız yaşattı.

   Gerçek yardım seven bizlere güvenip yüreklendiren çalışma azmimizi artıran halkımız oldu. Şu anda 72 tane üniversite öğrencisine burs veriyoruz. İnşallah bu sayımız 100'e ulaşır. Yeni hizmet binamızda artık dışarıya yemek servisi de yapacağız.

    Bizden talep ne kadar olursa, yardımlarımız da o kadar artacak” dedi. Kaymakam Mustafa Selma Yurdaer ise Yardım Sevenler Derneği'nin kuruluşundan bugüne kadar çok güzel hizmetler yaptığını ifade etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.