Fatsa 8. çınar festivali

Fatsa 8. çınar festivali

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bu yıl Sekizincisi yapılacak olan Uluslararası Çınar Festivali programını açıkladı.

Yaklaşık bir hafta sürecek olan Çınar Festivalinde yapılacak bazı etkinlikler şöyle. Halk oyunları gösterileri, Bayanlar arası Bilek güreşi yarışması, Halat çekme yarışması, Sünnet şöleni, Palyaço ve sihirbaz gösterileri, Bir zamanlar Fatsa yağlı boya resim sergisi, Yerel el işi sergileri, Yöresel yemekler tanıtımı, Yöresel sanatçılar konseri, Kitap tanıtımı ve imza günleri, Havai fişek gösterileri yapılacak.

Fatsa ve Bölge Halkı bu yıl Çınar Festivalinde, 26 Temmuz akşamı Fatsa Belediyesi Çamlık plajında, Plaj konserinde Fatsa`lı pop sanatçısı Soner Arıca ile coşacak. Aynı akşam yine Fatsa`dan ses getirecek yeni yöresel sanatçılar sahne alacak.

Festivalin son günü olan Pazar akşamı ise Fatsa, Seda Sayan ve Onur Şan çifti ile coşacak. Fatsa Şehir Stadyumunda yapılacak konsere tüm bölge halkının katılması bekleniyor.



Başkan Hüseyin Anlayan, "Festivalimiz her yıl olduğu gibi bu yılda coşkulu geçecek, Seda Hanım Yaptığı TV programları ve şarkılarıyla çok beğenilen bir sanatçımız. Eşi ile birlikte onları Fatsa`da ağırlayacağız. Fatsa halkının misafirperverliğini onlara hep birlikte göstereceğiz.. 8.Çınar Festivalimize tüm halkımızı davet ediyor ve diyorum ki Festival coşkusunu hep birlikte Fatsa`da yaşayalım" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.