FASİAD’ dan bilgisayarlı muhasebe kursu

FASİAD’ dan bilgisayarlı muhasebe kursu

Fatsalı Sanayici İş Adamları Derneği (FASİAD) tarafından Bilgisayarlı Muhasebe Kursu başladı.

Fatsalı Sanayici İş Adamları Derneği (FASİAD) tarafından açılan Bilgisayarlı Muhasebe Kursu Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer ve Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe'nin katıldığı törenle başladı.

Kursun açılış konuşmasını yapan Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, FASİAD'ın ilk kursu başarıyla tamamladığını belirterek, "Şimdi FASİAD ile İş-Kur ortaklaşa Bilgisayarlı Muhasebe Kursu adı altında bir kurs daha açtı. Bu kursun ilçemize büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu kurs her şeyden önce bir meslek edindirme kursudur. Kursun Dünya Bankası destekli olması da belirli bir nitelik taşımaktadır" dedi.

FASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gül ise Bilgisayarlı Muhasebe Meslek Edindirme Kursu'na toplam 72 kişinin müracaat ettiğini belirterek, "Bu kişilerden 18 tanesi komisyon tarafından seçilerek kursa katılmaya hak kazandı.

Bu kursa katılan kursiyerler günlük 17.43 YTL ücret alacak. Meslek edindirme kursunun bölgemize yatırım yapanların ihtiyaç duyacağı nitelikli elemanları yetiştirerek bir okul görevi üstleneceğine inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.