Ergenekon'da çılgın iddia!

Ergenekon'da çılgın iddia!

Gözaltına alınması beklenen 2 isim daha var. Ancak eğer öyle bir şey olursa Türkiye'nin ağzı açık kalır. Bakın onlar kim?

Ortada çok çılgın bir iddia dönüyor: Ergenekon Operasyonu kapsamında bugün gözaltına alınanlara iki ismin daha katılması bekleniyor: Aydın Doğan ve Ertuğrul Özkök...

SIRADA BİR MEDYA PATRONU VAR

Bu iddiayı Sky Türk'te Serdar Akinan'ın programına bağlanan Fatih Altaylı oraya attı. Altaylı şunları söyledi:

"İlk kez Türkiye için ödüm patlıyor. Yaşadıklarımız aynen Hitler dönemini anımsatıyor. Hitler de seçimle gelmişti. Daha sonra kendisine muhalif 1 milyon ismi sindirdi, hapsetti... Bugünkü gözaltılar da öyle. Artık damara basıyorlar. Hurşit Tolon gibi sevilen bir paşayı almak damara basmak demektir. Dahası sırada medya patronları da var"

O İSİMLER DOĞAN VE ÖZKÖK

Altaylı'nın bu kapalı iması üzerine Akinan sözü aldı: "Ben açıkça söyleyeyim. Sabahtan beri Aydın Doğan ve Ertuğrul Özkök'ün de gözaltına alınacağı yolunda ciddi söylentiler var" diye o medya patronunun ismini açıkladı.

GÖZALTINI NEYE DAYANDIRACAKLAR?

Bunun üzerine Fatih Altaylı devam etti: "Evet... Özkök'ü bilmiyorum ama Aydın Doğan'ı Nokta Dergisi'nde yayınlanan "Darbe Günlükleri"nde adı geçmesine dayanarak göz altına alacaklar."

Altaylı sözlerini şöyle bitirdi: "Daha nereye kadar gidecek bu gözaltılar? Karargaha gidip Büyükanıt'ı da mı gözalına alacaklar artık?"

İnternethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.