EMİRHAN'IN CESEDİ BEŞİNCİ GÜN SU YÜZÜNE ÇIKTI

EMİRHAN'IN CESEDİ BEŞİNCİ GÜN SU YÜZÜNE ÇIKTI

Arama çalışmaları sırasında Absut Yaylası Göletinin kenarında ayak izleri tespit edilmiş ve Emirhan DOLAK’ın gölete düşmüş olabileceği ihtimali üzerine çalışmalara bu bölgede yoğunluk verilmiştir. Arama faaliyetinin beşinci günü olan 09 Eylül 2023

EMİRHAN'IN CESEDİ BEŞİNCİ GÜN SU YÜZÜNE ÇIKTI

Ordu valiliği'nden yapılan açıklamad; İlimiz Korgan ilçesi Belalan Mahallesi Absut Yaylasına 05 Eylül 2023 tarihinde küçükbaş hayvan otlatmak için giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan Emirhan DOLAK (13 yaşında/erkek) hakkında ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılmıştır. Alınan ihbar üzerine İl Jandarma Komutanlığınca arama çalışmalarına ivedilikle başlanılmıştır.

emirhan-dolak.jpegKayıp olarak bildirilen Emirhan DOLAK’ın bulunması maksadıyla, 05 Eylül 2023 tarihinde başlatılan arama çalışmalarına; İl Jandarma Komutanlığından (7) Jandarma Asayiş Timi, (1) Jandarma Komando Timi, (1) İz Takip Köpek Unsuru, (1) Sky Ranger Unsuru, (2) Jandarma Trafik Timi, Ordu ve Samsun AFAD Başkanlığından (14) personel, İl Emniyet Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığından (8) dalgıç olmak üzere 5 (Beş) gün süren arama faaliyetine gönüllü vatandaşlar dahil (431) kişi katılmıştır.

Arama çalışmaları sırasında Absut Yaylası Göletinin kenarında ayak izleri tespit edilmiş ve Emirhan DOLAK’ın gölete düşmüş olabileceği ihtimali üzerine çalışmalara bu bölgede yoğunluk verilmiştir.

Arama faaliyetinin beşinci günü olan 09 Eylül 2023 Cumartesi saat 10.05 sıralarında su yüzeyine çıkan ve Emirhan DOLAK’a ait olduğu değerlendirilen bir ceset gölette bulunmuştur.

Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda olay ile ilgili olarak soruşturma başlatılmış olup, Emirhan DOLAK’ıncenazesi otopsi için Ordu Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir, denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.