EMEP, “DEMOKRASİ MÜCADELESİ DEVAM EDECEK.”

EMEP, “DEMOKRASİ MÜCADELESİ DEVAM EDECEK.”

Erdoğan ve Cumhur İttifakının, işçi ve emekçi halk kesimlerinin çalışma ve yaşama koşullarınıdaha da ağırlaştıracak politikalar uygulamaya devam edeceğine işaret eden Poyraz; “Önümüzdeki dönem halkı daha fazla yoksulluk, işsizlik ve baskı koşulları bekle

EMEP, “DEMOKRASİ MÜCADELESİ DEVAM EDECEK.”

Emek Partisi (EMEP) Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, seçim değerlendirmesinde, “Erdoğan sandıktan sayısal üstünlükle çıkmış olsa dahi ortaya çıkan sonuç siyasi bir başarı ve zafer değildir. İktidar sistematik olarak halk desteğini yitirmektedir.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucuna dair açıklama yapan EMEP Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, "Seçim sonuçlarına bakarak geri durmayacağımız açıktır. Gerici, faşist bir düzenin inşasını, iş, ekmek ve özgürlük mücadelesini büyüterek durdurabiliriz. Seçim sonucunun halkın demokratik iradesini yansıttığını söylemek mümkün değildir. Tek adam yönetiminin egemenliği altında her türlü baskı ve eşitsizliğin hüküm sürdüğü, antidemokratik bir seçim süreci yaşanmıştır, ortada bir zafer durumu yoktur. Erdoğan sandıktan sayısal üstünlükle çıkmış olsa dahi ortaya çıkan sonuç siyasi bir başarı ve zafer değildir. İktidar sistematik olarak halk desteğini yitirmektedir" değerlendirmesinde bulundu.

“İşçi ve emekçilerin birleşerek mücadele etmekten başka yolu yoktur”
Erdoğan ve Cumhur İttifakının, işçi ve emekçi halk kesimlerinin çalışma ve yaşama koşullarını daha da ağırlaştıracak politikalar uygulamaya devam edeceğine işaret eden Poyraz; “Önümüzdeki dönem halkı daha fazla yoksulluk, işsizlik ve baskı koşulları beklemektedir. İşçilerin ve emekçilerin acil ekonomik ve politik taleplerini elde etmek için birleşmekten ve mücadele etmekten başka yolu yoktur. Değişimin öznesi olan emekçi halk kitlelerinin birleşik mücadelesiyle tek adam düzeni son bulacaktır. Seçim sonuçlarına bakarak geri durmayacağımız açıktır. Gerici, faşist bir düzenin inşasını, iş, ekmek ve özgürlük mücadelesini büyüterek durdurabiliriz. Birlikte kazanacağız. Emekçiler kazanacak. Halk kazanacak!" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.