EMEK'ten "ÖSS kalksın" na imza

EMEK'ten "ÖSS kalksın" na imza

EMEK Ordu İl Şubesinden, yapılan sınavlarla öğrencilerin yarış atına döndüğünü herkese parasız eğitim hakkı sağlanmasını istediklerini ve ÖSS nin kaldırılarak ...

EMEK Partisi Ordu İl Şubesinden, yapılan sınavlarla öğrencilerin yarış atına döndüğünü herkese parasız eğitim hakkı sağlanmasını istediklerini ve ÖSS nin kaldırılarak hayatı 3 saate sığdırmamalarını istediklerini ve bunun içinde imza kampanyası başlatacakları açıklandı.

EMEK partisinden yapılan açıklamada:

Öğrenciler olarak sınavlar nedeniyle sosyal yaşamdan koptuğumuz, çocukluk ve g ençliğimizi yaşayamadığımız bir süreç yaşıyoruz. OKS, SBS, ÖSS, KPSS, DGS sınavları nedeniyle yarış atına döndük.

Üniversitelerin bilim yuvası olması için parasız, demokratik ve özerk olması gerekiyor.

Eğitimin tüm aşamaları paralı hale getirildi. Öğrenciler müşteri yapıldı. Yoksul, emekçi çocuklarının okumaları neredeyse olanaksız hale geldi.

Tüm bu olumsuzlukların ortadan kaldırılması için “ÖSS sınavı kaldırılmalıdır- Hayat 3 saate sığmaz- Demokratik parasız eğitim” adı ile 26 Nisan 2008 Cumartesi günü saat 12.00"de Sırrıpaşa Caddesinde Tahıl Pazarı-Akbank yanında imza standı açacağız. İmza standımıza tüm öğrencileri bekliyoruz denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.