Emek Partisi “Tek adam yönetimini sonlandıracağız” diyerek mahalle çalışmalarını başlattı.

Emek Partisi “Tek adam yönetimini sonlandıracağız” diyerek mahalle çalışmalarını başlattı.

Kaya, “Çalışmalarımızı mahalle mahalle, ev ev planlıyoruz. Bu seçim önemli. Tek adam yönetiminin sonu ilan edilecek. Ayrıca halkın kendi gücüne güvenmesi ve örgütlü olması asıl olandır. Emek Partisi olarak bunları önceliyoruz. Bugünün çalışması seçim son

Emek Partisi

“Tek adam yönetimini sonlandıracağız” diyerek mahalle çalışmalarını başlattı.

Emek Partisi Ordu Altınordu İlçe Başkanı Yusuf Kaya bildiri dağıtımı sırasında yaptığı açıklamada, seçimlere katılım haklarının olduğunu; anti demokratik seçim yasası ve Emek ve Özgürlük İttifakı birlikteliği nedeniyle parti olarak seçime Yeşil Sol Parti listesinden katılacaklarını söyledi. Kaya, “Seçimlere katılım hakkımız var ancak bu seçim sistemiyle her oyun değerini bulması için ortak listelerle seçime girilmesinin doğru olacağını düşündük. Bu nedenle de Yeşil Sol Parti’den adaylarımız olacak. Ordu’da da adayımız var. Emek Özgürlük İttifakı’nın güçlü çıkması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

MAHALLE MAHALLE EV EV ÇALIŞMA

Tek adam yönetiminin sonlandırılması ve milletvekili seçiminde en iyi sonucu almak için çabaladıklarını söyleyen Kaya, “Çalışmalarımızı mahalle mahalle, ev ev planlıyoruz. Bu seçim önemli. Tek adam yönetiminin sonu ilan edilecek. Ayrıca halkın kendi gücüne güvenmesi ve örgütlü olması asıl olandır. Emek Partisi olarak bunları önceliyoruz. Bugünün çalışması seçim sonrasını da belirleyecektir. Açlığın, yoksulluğun; hak gasplarının, baskının son bulması için tek adam yönetiminin sonlandırılması gerekiyor. Her gün bir mahallede biçiminde planlı, programlı çalışıyoruz. Tüm halk güçleriyle birlikte mücadele ederek birlikte kazanacağız.” dedi.

1 Mayıs’ta alanlara 14 Mayıs’ta sandıklara

1 Mayısı İşçi Emekçi Bayramı’nın da yaklaştığına dikkat çeken Kaya, “1 Mayıs seçim sürecinde daha fazla öneme sahip oldu. İşimiz, ekmeğimiz, özgürlüğümüz için 1 Mayıs en güçlü biçimde kutlanmalıdır. Bu nedenle 1 Mayıs’ta alanlara, 14 Mayıs’ta sandıkta hak ve özgürlüklerimiz için buluşmayı sağlamalıyız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.