Darısı 6 Vekilimizin Başına

Darısı 6 Vekilimizin Başına

Ordu Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrosunca çocuk yuvasında kalan çocuklara destek devam ediyor. “Benim Velim, Benim Öğrencim” adlı proje doğrultusunda okulların açılması ile birlikte kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayan “Fahri Veli” 30 yönetic

<img data-cke-saved-src="http://www.ordu.bel.tr/files/jpg/file/923d0d01-818c-4463-bf72-33796fd1a59b.jpg" src="http://www.ordu.bel.tr/files/jpg/file/923d0d01-818c-4463-bf72-33796fd1a59b.jpg" alt="923d0d01-818c-4463-bf72-33796fd1a59b" .jpg"="" style="margin: 5px; padding: 0px; border: 5px solid white; outline: 0px; box-shadow: rgb(151, 151, 151) 0px 0px 5px; display: block; width: 333px; height: 157px; float: right;">

Darısı 5 Vekilimizin Başına

 
Ordu Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrosunca çocuk yuvasında kalan çocuklara destek devam ediyor. “Benim Velim, Benim Öğrencim” adlı proje doğrultusunda okulların açılması ile birlikte kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayan “Fahri Veli” 30 yönetici, bu kez de hediye ettikleri kıyafetlerle çocukları sevindirdiler.
 
Geliştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Ünye Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Sabancı Çocuk Yuvası'nda, ilkokul düzeyinde kalan 30 çocuğa veli olan Ordu Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrosu, bu kez de kış aylarının girmesi ile birlikte çocukların kışlık giyecek ihtiyaçlarını karşıladı.
 
Ünye Sabancı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde düzenlenen organizasyonla kışlık kıyafetleri çocuklara teslim eden Veliler, bununla birlikte daha önce çocuklar tarafından kendilerinden talep edilen oyuncakları da hediye ettiler. Çocukların velilerle birlikte beğendikleri yeni mont ve ayakkabıları üzerlerine giydiklerinde yaşadıkları mutluluk ise görülmeye değerdi. 
 
SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİLER…
 
Programda, projeye destek veren Ordu Tabipler Odası Başkanı Özgür Enginyurt ve Uzman Doktorlar da çocukların sağlık kontrollerini gerçekleştirerek, özellikle mevsimsel olası hastalıklar öncesinde tedbir aldılar. 
 
4 YIL BOYUNCA İHTİYAÇLAR KARŞILANACAK…
 
Projeye göre Büyükşehir Belediyesi Yöneticileri, velisi oldukları çocukların okulları bitene kadar veli toplantılarına katılacak, karnelerini almaya gidecek ve çocuğuyla irtibat halinde olarak tüm okul ihtiyaçlarını karşılayacak. 
Yetkililer, Ordu Büyükşehir Belediyesinin maddi olarak hiçbir imkanı kullanılmadan yürütülecek olan bu sosyal sorumluluk projesiyle, çocuklara aile sıcaklığının hissettirilerek, yalnız olmadıklarının gösterildiğinin amaçlandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.