Dağıtım Ayışığında

Dağıtım Ayışığında

Doğa Kent yonetim kurulundan bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada; Ordu Belediyesi öncülüğünde 1995 yılında yapımına başlanan ...

Doğa Kent yonetim kurulundan bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada; Ordu Belediyesi öncülüğünde 1995 yılında yapımına başlanan ve 2004 yılında kur"a çekimi yapılan Doğakent Yapı Kooperatifince, 19 Ocak 2007 Cumartesi günü saat 10.00"da Belediye Düğün salonunda(Ayışığında) düzenlenecek “Tapu Dağıtım Töreni” ile hak sahiplerine tapuları teslim edilecektir.

 

Doğakent Yapı Kooperatifi; engelli vatandaşlarımızın binalara giriş ve çıkışlarını kolayca yapabilmelerini sağlamaları için yapmış olduğu düzenlemelerle, yakın gelecekte dağıtımı yapılacak olan doğalgaz altyapısını site içerisinde yapan Ordu"nun ilk sitesi olarak, diğer tüm altyapı sorunlarını halletmiş ve yapılmakta olan çevre düzenlemesi ile birlikte Ordu"nun en modern ve örnek sitelerinden birisi haline gelmiştir.

 

            Tüm bu yapılan çalışmaların değerlendirileceği ve “Aşure Günü” olması münasebetiyle  aşure dağıtımının da yapılacağı “Tapu Dağıtım Törenine” tüm basın-yayın kuruluşlarımızın değerli temsilcileri de davetlimizdir” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.