Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Takvimi kapsamında, ilimizde alınan tedbirler ve yapılacak çalımala

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Takvimi kapsamında, ilimizde alınan tedbirler ve yapılacak çalımala

Eski Valilik binasında gerçekleştirilen ‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’ ve ‘Kaymakamlar Toplantısı’na, Vali Tuncay Sonel’in yanısıra Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Bayram Gale, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet

Her ay düzenli olarak yapılan ve İl’in genel güvenlik, asayiş ve trafik durumunun değerlendirildiği ‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’ ile ilçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerinin değerlendirildiği ‘Kaymakamlar Toplantısı’, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında gerçekleştirildi.

valilikte-secimguvenliktoplantisi-001.jpeg

Eski Valilik binasında gerçekleştirilen ‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’ ve ‘Kaymakamlar Toplantısı’na, Vali Tuncay Sonel’in yanısıra Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Bayram Gale, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İlçe Kaymakamları, İl Göç İdaresi Müdürü Ferruh Dibiç ve güvenlik birimlerinin yetkilileri katıldı.

‘İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı’ ile ‘Kaymakamlar Toplantısı’nın her ay farklı bir ilçede yapıldığını belirten Vali Tuncay Sonel, “Asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz depremler nedeniyle 2 ay boyunca İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon ile Kaymakamlar Toplantılarımıza ara vermek durumunda kaldık. Şimdi de mübarek Ramazan ayındayız. Öncelikle hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. İlimizin huzuru ve güvenliği için, ilçelerimizin ihtiyaçlarının koordinasyonu için önemli olan bu toplantılarımıza inşallah Ramazan Bayramından sonra yine ilçelerimizde devam edeceğiz. 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri olacak. Bu seçimlerin ilimizde huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için tüm kurumlarımızla birlikte gereken tedbirleri alacağız. Bugünkü toplantımızda da alacağımız tedbirleri gözden geçireceğiz. Seçimlerin Ülkemize, milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Toplantıda, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Takvimi kapsamında, ilimizde alınan tedbirler ve yapılacak çalışmalar gözden geçirildi.

Vali Tuncay Sonel, ilçe kaymakamlarından ilçelerde devam eden kamu yatırımlarının son durumları, ilçelerin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.