CHP'de anma töreni mi show mu?

CHP'de anma töreni mi show mu?

KENAN ÇEBİ VE EKİBİ ACİLEN CHP YÖNETİMİNİ TERKETMELİ... Anma törenlerinde, geleneksel olarak, ya geride bıraktıklarıyla, ya fikirleriyle , şiirlerle, şarkılarla ve farklı tepkilerle anılırken Sivas'ta kaybettiklerimiz için CHP Ordu yönetiminin Mazoşi

Yeter ki Akıl Tavana vurmasın!!!???....

"Modern yurttaşlar" Sivas olaylarında hayatını kaybedenlerin acılarını hissetmek adına bir dakika boyunca ellerini kibritle yaktı.


Ordu Gençlik Kolları üyeleri, Sivas olaylarında hayatını kaybeden 37 kişiyi anmak için parti binasında toplandı. 'Canlar Yanmasın' yazılı kibritlerin dağıtıldığı anma programında, Sivas Madımak Oteli'nde 15 yıl önce hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Yeşilyurt, Sivas olaylarında hayatını kaybedenleri saygıyla andıklarını ve rahmet dilediklerini söyledi.

Yakınlarını kaybetmiş olanların da acılarını acıları olarak gördüklerini belirten Yeşilyurt, Sivas katliamının asla unutulmayacağını kaydetti.


Üzerinde 'Canlar Yanmasın' yazılı kibritle elini yakan İl Başkanı Kenan Çebi ise, "Hiç değilse senede bir gün bir dakika kibritlerle elimizi yakarak hayatını kaybeden kardeşlerimizin acısını hissedelim" dedi.

Çebi, "Bu acıyı içimizde hissedelim. Bu davayı kesinlikle unutmayalım.

37 tane canımızın nasıl yandığını hatırlamamız için bir dakikalığına ellerimizi kibritle yakmaya çağırıyorum.

Bu insanlığa bir ibret vesilesi olacaktır" diye konuştu.
Anma programına katılanlar kibritlerle 1 dakika boyunca ellerini yakarak, Sivas olaylarında hayatlarını kaybedenlerin acılarını hissetmeye çalıştıklarını söylediler.

      

KENAN ÇEBİ VE EKİBİ ACİLEN CHP YÖNETİMİNİ TERKETMELİ...

Anma törenlerinde, geleneksel olarak,  ya geride bıraktıklarıyla, ya fikirleriyle , şiirlerle, şarkılarla ve farklı tepkilerle anılırken Sivas'ta  kaybettiklerimiz için  CHP Ordu  yönetiminin Mazoşist tepki geliştirmesi tuhaf karşılandı...

Sivas'ta  Madımak'ta  Yakılan 37 aydını anmak için CHP de Kenan Çebi başkanlığında yapılan toplantıda  ACZMENDİ'lerin yöntemine benzeyen uygulama laik ve demokratik bir parti olan CHP ye hiç yakışmadı...

Kenan Çebi ve yöneticilerin MAZOŞİST yöntemle kendini  kibritle yakarak Madımakı anmalarına  bir anlam veremedik doğrusu...


 Kenan Çebi Başkanlığındaki   CHP 'liler belki kendilerince marjinal bir anma töreni yaparken CHP gibi bir partinin ve başındaki insanların anma törenlerinin asıl amacının insanların canlarının yanmasına ya da yakılmasına tepki göstermek olduğunu unutup, kendi canlarını yakarak anmak gibi bir hezeyana kapılmalarını hayretle karşıladık .

"Bu acıyı içimizde hissedelim. Bu davayı kesinlikle unutmayalım. 37 tane canımızın nasıl yandığını hatırlamamız için bir dakikalığına ellerimizi kibritle yakmaya çağırıyorum. Bu insanlığa bir ibret vesilesi olacaktır" diyen İl Başkanı Çebi  "yaratıcılığını" "düşüncesizlikle" birleştirince böyle bir show çıktı ortaya.

 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum