Çanakkale geçilmedi, Ankara'da geçilmeyecek !

Çanakkale geçilmedi, Ankara'da geçilmeyecek !

Büyük Birlik Partisi Ordu Merkez İlçe Başkanı M.M. Gökhan ŞAHİN yaptığı yazılı açıklamada: 93 Yıl önce Çanakkale’yi geçemeyenler, bugün Ankara’yı geçmek istiyorlar. Buna Türk milleti olarak izin vermeyeceğiz!” dedi.

Çanakkale geçilmedi, Ankara'da geçilmeyecek !

Büyük Birlik Partisi Ordu Merkez  İlçe  Başkanı M.M. Gökhan ŞAHİN yaptığı yazılı açıklamada: 93 Yıl önce Çanakkale"yi geçemeyenler, bugün Ankara"yı geçmek istiyorlar. Buna Türk milleti olarak izin vermeyeceğiz!” dedi.

   Şahin açıklamasının devamında  "Kimi Hindu, Kimi Yamyam, Kimi bilmem ne bela" olan emperyalist devletler, yaklaşık bin yıldır bu coğrafyada olan ve kurduğu Osmanlı Cihan Devleti ile hükmettiği topraklara huzur ve barış götüren yüce Türk milletini son  vatan toprağı olan Anadolu"dan da söküp atmak üzere Çanakkale"ye saldırmışlardı.

     Ama Ezelden beridir hür yaşamış tarih boyunca Hürriyet ve İstiklalin timsali olmuş yüce Türk Milleti, kadını, erkeği,genci -yaşlısı ile Mustafa Kemalin önderliğinde vatanına, imanına,bayrağına ve istiklaline göz diken hainlere hiç unutamayacakları bir ders verdi ve düşmanları bütün umutları ve hayalleriyle Çanakkale"nin sularına gömdü.

    Ancak 93 yıl önce Çanakkale"yi geçemeyenler, günümüzde her türlü cebir ve hile ile ANKARA"yı geçmek ve ülkemizi kültür emperyalizmi ile istila ederek adeta sömürgeleştirmek istiyorlar.

    Fakat "Tarihini bilmeyen milletlerin coğrafyasını başka milletler çizer" sözünün bilincinde olarak, milli ve manevi değerlerle donatılmış,çağdaş ve insani değerlere açık ,fikri hür,vicdanı hür nesiller olarak bu oyunlara gelmeyeceğiz. Çok çalışarak ülkemizi madden ve manen kalkındırıp, bölgesinde lider, dünyada da sözü dinlenir bir ülke haline getireceğiz.

    Bu duygularla, kanlarını ve canlarını vererek bizlere hür bir vatan bırakan, başta Başkumandan Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor ve şehitlerimizi istiklal şairimiz Mehmet Akif"in şu sözleri ile selamlıyorum:

"Ey  şehit oğlu şehit,isteme benden makber

 Sana avucunu açmış duruyor Peygamber" 

  Ruhları Şad Olsun" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.