Çanakkale azmi yeniden diriltilmelidir

Çanakkale azmi yeniden diriltilmelidir

EMEK PArtisi Ordu şubesinden yapılan Çanakkale Zaferi ile ilgili açıklamada Çanakkale’yi geçilmez yapan azim ve güç yeniden diriltilmelidir. Çana kkale’deki birlik yeniden oluşmalıdır denildi.

ÇANAKKALE"Yİ GEÇİLMEZ YAPAN İRADE YENİDEN DİRİLMELİDİR

   EMEK PArtisi Ordu şubesinden yapılan Çanakkale Zaferi ile ilgili açıklamada Çanakkale"yi geçilmez yapan azim ve güç yeniden diriltilmelidir. Çana kkale"deki birlik yeniden oluşmalıdır denildi.

  İl Başkanı Çoşkun Özbucak yaptığı yazılı açıklamanın devamında: 18 Mart Çanakkale Zaferi halkın farklılıkları bir kenara bırakarak emperyalizme karşı direnmenin en önemli göstergelerinden biridir. Olanakları sınırlı bir gücün, asker sayısı ve silah olarak çok üstün olan bir gücü yenmesinin kaynağında bağımsızlığa ve yurduna bağlılık yatmaktadır.
Çanakkale"de direnen Türk-Kürt, Alevi-Sünni yoksul halk çocukları emperyalist işgalcilerin umudunu söndürdü. Çanakkale"de tek vücut olan halkımız ABD ve AB emperyalistlerinin hem ülkemizde hem de Ortadoğu"daki yeni oyunlarına karşı yeniden birlikte duruş sergilemelidir.
Çanakkale, bir direnişin adıdır. Çanakkale"yi geçilmez yapan azim ve güç yeniden diriltilmelidir. Çanakkale"deki birlik yeniden oluşmalıdır. Çanakkale"yi geçilmez yapan halkımızın gücü, emperyalizmin yeni oyunlarını ve işgallerini ortadan kaldıracaktır.
Çanakkale"nin direniş gücü Ortadoğu halklarına da örnek olmalı ve Türk, Kürt, Türkmen, Arap, Fars halklarının kardeşliğini bozan emperyalist işgal ve oyunlar bozmalıdır.
Çanakkale"yi geçilmez yapan insanlarımızı da minnetle anıyoruz " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.