BÜYÜKŞEHİR'İN ULUBEY’DE 121 BİNADA YAPACAĞI CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINA BAŞLANILDI

BÜYÜKŞEHİR'İN ULUBEY’DE 121 BİNADA YAPACAĞI CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINA BAŞLANILDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Ulubeyli hemşehrilerim ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Milletimize vermiş olduğumuz sözü tutmanın sevincini yaşıyoruz. Birinci etap çalışmaları başladı. Ardından ikinci etap ihalesini de ge

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ULUBEY’DE 121 BİNADA YAPACAĞI CEPHE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulubey’de yıllardır beklenen cephe iyileştirme çalışmalarına start verdi. 121 binada hayata geçirilecek çalışma ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak.

İlçede değişim ve dönüşüm yaşatacak çalışma için Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür eden Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, yapılacak çalışmayla ilçenin kent hüviyetine kavuşacağını ve ilçenin cazibesinin artacağını ifade etti.

img-7954.jpeg

BAŞKAN TÜRKCAN’DAN TEŞEKKÜR

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, 19 ilçede değişim ve dönüşüm başlatan Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu’nun mimarı Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Türkcan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e Ulubeyli hemşehrilerim ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Milletimize vermiş olduğumuz sözü tutmanın sevincini yaşıyoruz. Birinci etap çalışmaları başladı. Ardından ikinci etap ihalesini de gerçekleştirerek çalışmaları sürdüreceğiz. Dışının sıvası dahi yapılmamış binalarımız vardı. Sayın Bakanımızın talimatıyla ilçemizde bulunan belirli binalarda cephe çalışmasının yapılması ve bunun da devam etmesiyle ilçe hüviyet kazanacak ve güzel bir hal alacak. Vatandaşlarımız ilçeye girdiğinde bir nefes alacak. Hoş bir görüntü ortaya çıkacak”

img-7955.jpeg

“İLÇEMİZ İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIM OLACAK”

Ulubeyliler de yapılacak çalışmanın ilçeye büyük bir kazanım sağlayacağını ifade ederek, “Çok güzel bir çalışma olacak. Binalar atıl bir vaziyetteydi. İlçemiz için büyük bir kazanım olacak. Yılladır beklediğimiz bir yatırımdı. İlçemizin çehresi daha da güzelleşecek. Başkanımız Hilmi Güler ve emek verene herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

121 BİNANIN SİLÜETİ DEĞİŞECEK

img-7957.jpeg1 km’lik güzergâh boyunca 121 bina ve 157 cephede uygulanacak cephe iyileştirme projesi ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak. İlk etap ihalesi yapılan projede 21 binanın cephesi yenilenecek.

Mantolama üzerine boyama ve ahşap görünümlü söve çalışması ile binaları sağlıklı bir görünüme kavuşturacak olan çalışma etap etap hayata geçirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.