Bunalıma giren mahkum intihar etti
Giresun valilik bültenine yansıyan bilgilere göre mahkûm Mehmet Yıldırımın, kendisini koğuş tuvaletindeki demire bağladığı yatak çarşafı ile intihar ettiği belirtiliyor.
Giresun valilik bültenine yansıyan bilgilere göre mahkûm Mehmet Yıldırım"ın, kendisini koğuş tuvaletindeki demire bağladığı yatak çarşafı ile intihar ettiği belirtiliyor.
Giresun E Tipi kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu D Blok 3. koğuşunda nitelikli yağma, gasp, mala zarar verme ve hırsızlık suçlarından 16 yıl 8 ay hüküm giyen Mehmet Yıldırım (23) 8 yıl 4 ay daha hapis cezası almasının ardından, psikolojik bunalıma girerek, canına kıydığı ifade edildi.
Valilik bültenine yansıyan bilgilere göre mahkûm Mehmet Yıldırım"ın, kendisini koğuş tuvaletindeki demire bağladığı yatak çarşafı ile intihar ettiği belirtiliyor.
Olayı Cumhuriyet Savcılığı incelemeye aldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.