Bulancaklı şehidin evinde yas

Bulancaklı şehidin evinde yas

Bingöl'ün Yayladere ilçesi dağlık kesiminde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Piyade Onbaşı Dursun Buz, tedavi gördüğü Elazığ Askeri Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Bingöl'ün Yayladere ilçesi dağlık kesiminde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Piyade Onbaşı Dursun Buz, tedavi gördüğü Elazığ Askeri Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Buz'un şehit olduğu haberini alan Giresun'un Bulancak ilçesindeki yakınları şehidini bekliyor.

İlçeye bağlı Karaağaç köyünde oturan Buz ailesinin 4 evladından biri olan ve 1987/2 tertip olarak askere giden Dursun Buz'un tezkeresine de bir ay kaldığı öğrenildi. Anne Memnune Buz, oğlu ile en son bir hafta önce telefonla görüştüğünü belirterek "Operasyona çıkarken hiç haber vermezdi. Acısını duyduk. Allah'ım beni yaktılar, içime ateş düştü. Vatan sağolsun. Allah bana sabırlar versin. Allah'ım teröristlere fırsat verme" diyerek gözyaşı döktü.

Öte yandan şehidin yarın Bulancak ilçesinde yapılacak törenin ardından köyünde toprağa verileceği öğrenildi. Dursun Buz'un cenazesinin Elazığ'dan askeri uçakla bugün öğle saatlerinde Trabzon'a buradan da karayolu ile Giresun'a götürüleceği belirtildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.