Boran'ın görevden alınmasına tepki

Boran'ın görevden alınmasına tepki

MHP Ordu Milletvekili Av. Rıdvan YALÇIN görevden alınan Ordu Emniyet Müdürü Sezai BORAN’ a sahip çıktı.


“ Yolsuzlukların üzerine cesurca giden il Emniyet Müdürünü görevden alan idare ile fındık mitinginde itidalli davranışıyla takdir toplayan Emniyet Müdürünü görevden alan irade ne yazık ki aynıdır.” Diyen Av. Rıdvan YALÇIN yayınladığı basın bülteninde şunları ekledi:” Uzun zamandır Ordu yolsuzluk patlamasıyla çalkalanırken, peş peşe kamu malına el uzatanların tutuklandığı ve soruşturmaların devam ettiği bu günlerde, kamuoyu yolsuzluk yapanların, yapılmasına müsaade edenlerin cezalandırılmasını beklerken, yolsuzlukları ortaya çıkaran İl Emniyet Müdürümüzün görevden alındığını üzüntüyle öğrendik.
Ordu" da AKP" nin yan kuruluşu bir sendika , yüzlerce memuru ucuz ev vaadiyle adeta dolandırırken, AKP" nin İl Genel Meclisi üyeleri içinde tepeden tırnağa yolsuzluklar ayyuka çıkmışken, bir çok AKP" li yönetici ve yandaşlarının sahte iş bitirme belgeleriyle kamu kurumlarını dolandırdığı bilinmekteyken, Köydes ihalelerinde yapılan yolsuzluklar ibretle izlenmekteyken, boğazına kadar çamurun içine batmış AKP çözümü Emniyet Müdürünü görevden almakta bulmuştur.
Şimdi soruyoruz:
Emniyet Müdürünü göreve siz atamadınız mı?
Daha soruşturma devam ederken bu acelenizin sebebi sıranın size geleceği korkusu mu?
Rantınıza engel olan diğer bürokratları mesela Valiyi de göndermeyi düşünüyor musunuz?
Fakir fuara edebiyatı yaparken milletin parasını çalanların hamilerini milletin malını koruyanları görevden aldıracak güce ulaşmış olmaları partinizin adındaki adaletin neresine sığıyor?
Uluorta komisyon, rüşvet, rant pazarlıkları yapılırken yüzünüzde kızarma belirtisi hissediyor musunuz?
Bunca suiistimal bunca hırsızlık ve hatta ödenmeyen rüşvetlerin alacak davalarına konu edildiği bir ortamda bütün bunları sinesine çekecek vicdanı ve ahlakı olmayan Emniyet Müdürü ve Vali bulacağınıza inanıyor musunuz?

Bu sorulara cevap verecek yiğitlikte, ahlakta, vicdanda sözcünüz varsa her platformda hodri meydan diyorum.
Suçüstü yakalandınız Allah" ın izniyle hesabını vereceksiniz. Dürüst, yiğit Müdürüme gelince yaptığınız bu çirkin icraat kendisinin dürüstlük beraatı olmuştur.”dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum