"Boluspor maçını ciddiye alıyoruz"

"Boluspor maçını ciddiye alıyoruz"

Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin ikinci yarısında üst üste oynadıkları Sakaryaspor, Kayseri Erciyesspor, Antalyaspor ve Karşıyaka maçlarında yenilmediklerini, Diyarbakırspor ve Kocaelispor'u ise yendiklerini belirterek, "Orduspor'da herkes b

   Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin ikinci yarısında üst üste oynadıkları Sakaryaspor, Kayseri Erciyesspor, Antalyaspor ve Karşıyaka maçlarında yenilmediklerini, Diyarbakırspor ve Kocaelispor'u ise yendiklerini belirterek, "Orduspor'da herkes bu davaya inandı.

  Hedefimiz ligi en kötü ilk 6 içerisinde tamamlayarak yolumuza devam etmek" dedi.

   Ligin ikinci yarısında göreve geldiğini ve takımın başında henüz 8 maça çıktığını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal, bu maçların hiçbirini kaybetmediklerini kaydetti.

   Göreve geldiğinde öncelikle futbolcuların psikolojisini ve zihniyetini değiştirdiğini belirten Kartal, "Ben gelmeden bu takım 3, 5, 7 gol yiyordu. Ben geldikten sonra futbolcularıma 'iyi futbol oynayacak, iyi mücadele edecek ve gol yemeyeceksiniz' zihniyetini pompaladım. Sonucunda en az gol yiyen takım olduk.

   Averajımızı da düzeltiyoruz. Her maçta en az 4-5 gol pozisyonuna giriyor, kalemizde az pozisyon görüyoruz. Üstelik arka arkaya Sakaryaspor, Kayseri Erciyesspor, Antalyaspor, Karşıyaka maçlarından puanla çıktık, sahamızda ligin güçlü takımları Diyarbakırspor ve Kocaelispor'u yenmeyi başardık. Açıkçası bu davaya herkes inandı. Allah'ın izniyle en kötü ihtimalle ilk 6 içerisinde yer alıp, yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

   Sakatlıklardan dert yanan İsmail Kartal, "3-4 sezondur kullanılan sentetik sahadan çıkarak yeni inşa edilen çim sahaya geçtik. Futbolcularım çim sahada daha iyi çalışıyor. Sentetik saha sebebiyle sakatlanan Emre Aygün ile Erkan Ferin sezonu kapattı" dedi.

   Sahalarında oynayacakları Boluspor maçında mutlak 3 puan hedeflediklerini söyleyen Kartal, "Bu maçın kolay gibi göründüğünü belirten kesimlerin aksine zor bir karşılaşma olacak. Kolay gibi görünen maçlar her zaman zor geçer. Biz Boluspor'u ciddiye alıyoruz ve bu maça sıkı hazırlanıyoruz. Tüm hazırlıklarımızı Boluspor maçında 3 puan üzerine yapıyoruz. Ligin son maçına kadar her maçı final gibi görüp amacımıza ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.