Bokludere Katliamına devam!!!

Bokludere Katliamına devam!!!

Doğallığını bozdukları Bülbülderesine (Bokludere) İnatla beton yapıorlar. Bir kısmı beton yığınlarına hapsedilen bir kısmıda hala eski bildik kokusunu yaymaya devam eden Bülbül Deresi'nde Belediyeden yapılan açıklamada çalışmaların sürdüğü söyledi.

Betonculara Gündoğdu! Bokludere mizanseni devam ediyor...

Halkın Kaç lirası Kimlere aktarılacak.. Belediye İhaleyi açıklamalı.... Tıpkı Valilik gibi...

 Seyit Torun ve Ekibi, Doğallığını bozdukları Bülbülderesi'ne (Bokludere) inatla beton yapıyorlar.

Çevrecilerin "Çevreyi gezmesini" fırsat bilen Seyit Torun ve ekibi, Kentte yeşil alan ve doğal hayatı devam ettirme konusuda duyarsız davranmalarına ve hatta bülbülderesinde "doğal hayatı" mahvetmelereine seyirci kalanlar yarın, Ordu tarihine hesap veremeyecekler...

Bir kısmı beton yığınlarına hapsedilen bir kısmıda hala eski bildik kokusunu yaymaya devam eden Bülbül Deresi' ndeki çalışmalara Belediyeden yapılan açıklama aşşağıda...

Belediyeden kendi resmi sitesinde yayınladığı haber şöyle:

 "Yılların kanayan yarası olan ve Başkan Seyit TORUN"un üzerinde titizlikle durduğu proje ile görsel olarak da kentin en önemli merkezlerinden biri haline gelen Bülbül Deresi vatandaşların büyük beğenisini kazandı.         

Öncelikli olarak kaçak kanalizasyondan arındırılan ve ardından da düzenleme çalışmaları sonrasında su ve ışık oyunları ile yaşanabilir hale getirilen Bülbül Deresinin ilk etap açılışına binlerce Ordulu katılmıştı.

 

Derenin ikinci etabı için zaman kaybetmeden çalışmalara başlayan Ordu Belediyesi zemin iyileştirmesinin ardından şimdi de yan duvarların sıva işlerini sürdürüyor. Başkan Seyit TORUN, Bülbül Deresinde yakalanan başarılı çalışmayı derenin üst bölgelerine de taşımaya çalıştıklarını belirterek, yapılana hep beraber sahip çıkmalıyız dedi.

Geçmişten beri gelen kanal kaçakların önüne geçildiğini, ancak hassasiyetin bundan sonrada devam edeceğini söyleyen Başkan Seyit TORUN, “Bilindiği gibi derenin köprübaşına kadar olan kısmı tamamlanıp hizmete girdi. Şimdi de Köprübaşının üst bölgesini proje doğrultusunda yapıyoruz.

 Artık dere Ordu"ya yakışır bir hale getirilmiştir. Bunu korumakta, geleceğe taşımakta tüm Orduluların elindedir. Dereye akan kaçak kanallar yıllardır bölgenin kangreni gibiydi. Biz bu kangreni ortadan kaldırdık” dedi.  Bazen dereye atılan atık malzemelere rastlandığını bununda kendilerini çok üzdüğünü söyleyen Başkan TORUN, vatandaş olarak karşılıklı uyarıldığında derede problem yaşanmayacağını belirtti."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum