BODUR, Hep birlikte kupayı kaldırarak Ordu’ya getirmek istiyoruz.

BODUR, Hep birlikte kupayı kaldırarak Ordu’ya getirmek istiyoruz.

Artık son final maçına geldik. Rakibimiz DerinceBelediyespor. Bu müsabakamız 12 Haziran 2023 Pazartesi günü, Ankara ilinde Eryaman Stadında saat 19:00’daoynanacaktır. Hep birlikte kupayı kaldırarak Ordu’ya getirmek istiyoruz. Dönüş yok. İnanmak zaferi

Orduspor futbol kulübü başkanı ŞÜKRÜ BODUR yaptığı açıklamada : Karbel Karaköprü Belediyespor ile kendi sahamızda ve muhteşem seyircimiz önünde oynanan play-off 2. Tur final müsabakasından tur atlayarak, finale kaldığımız için çok mutluyuz. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz.

Bu önemli müsabakada bizleri yalnız bırakmayan Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, Ordu Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ufuk Kaynak’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e, İlçe Belediye Başkanlarımıza ve Yardımcılarına, OTSO Başkanı Sayın Levent Karlıbel’e, iş insanlarımıza, Sonuna kadar bizleri destekleyen 52 ORDUSPOR FK taraftarlarına teşekkür ediyoruz.

Artık son final maçına geldik.

Rakibimiz Derince Belediyespor. Bu müsabakamız 12 Haziran 2023 Pazartesi günü, Ankara ilinde Eryaman Stadında saat 19:00’daoynanacaktır.

Hep birlikte kupayı kaldırarak Ordu’ya getirmek istiyoruz.

Dönüş yok. İnanmak zaferi getirecektir.

2. Lig yolunda en önemli gücümüz yine muhteşem Orduspor taraftarı olacaktır.

Bu sebepten dolayı 12 Haziran saat 19:00’da Ankara Eryaman stadında oynanacak 2.Lig için son 90 dakikada tüm Orduluları tribüne davet ediyoruz.

Bizleri yalnız bırakmamaları 2. Lig yolunda en önemli etken olacaktır, dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.