BİR AVUÇ HARAMİNİN SÖMÜRÜ MUSLUĞUNU SOL KESEBİLİR

BİR AVUÇ HARAMİNİN SÖMÜRÜ MUSLUĞUNU SOL KESEBİLİR

Emperyalistlerle yapılmış bütün açık ve gizli anlaşmaları iptal etme cüretine SOL sahiptir. Türkiye’yi emperyalist saldırganlığın savaş tahtasındaki piyonu olmaktan kurtarıp bölgede barış rüzgârlarını estirecek tek güç SOL’un net ve kararlı siyasetidir.

FAŞİST REJİME SON VERMEK İÇİN HAZIRIZ!
Faşist rejime son vermek ve yeni bir ülke kurma mücadelesini yükseltmek için hazırız!


BİRLEŞELİM, ÖRGÜTLÜ GÜCÜMÜZLE DEĞİŞTİRELİM!
Açlık, Sefalet, Karanlık Son Bulsun!


Sol Parti Ordu il sekreteri Ethem İŞTAR yaptığı açıklamada:Siyasal İslamcı bu karanlık tek adam rejimini, yoksulluk ve açlık düzenini yeneceğiz. Türkiye’yi değiştireceğiz.20 yıldır süren gerici iktidar ülkemizi bir felakete sürükledi. AKP ve MHP iktidar bloku ülkenin sorunlarına yanıt bulmak bir yana krizin kaynağı durumundalar. Ülkenin bütün kaynakları bir avuç haramiye aktarılırken emekçi halk eğitime, sağlığa dahi erişemiyor.
Bu çürümüş tek adam rejimi altında halkı açlık ve sefaletle inim inim inleten bir avuç haraminin saltanatına artık son vermek iyiliğin, güzelliğin, kardeşliğin çoğaldığı eşit, bağımsız, demokratik ve özgür bir ülke kurmak için sizleri, tüm emekçi halkımızı SOL PARTİ ’de birlikte mücadele etmeye, örgütlü bir toplum ve örgütlü bir siyaseti birlikte yaratmaya davet ediyoruz.

LAİK BİR CUMHURİYETİ SOL KURABİLİR.
Bu karanlığı hep birlikte yeneceğiz. Tarikat ve cemaatlere oluk oluk akıtılan kaynakları ancak SOL durdurabilir. Çocuklarımızın parlak hayallerini ancak SOL gerçekleştirebilir. Halkın Laik ve özgür yaşamını olsa olsa SOL kurabilir.

BİR AVUÇ HARAMİNİN SÖMÜRÜ MUSLUĞUNU SOL KESEBİLİR
Sol halktır. Özelleştirmelerle yağmalanan, sermayeye peşkeş çekilen kamu mallarının tek ve gerçek sahibi halktır. Eşit, Parasız ve nitelikli temel eğitim ve sağlık olanağından mahrum edilen milyonların insanca yaşam hakkına SOL sahip çıkabilir.
TAM BAĞIMSIZ SOL’LA MÜMKÜNDÜR.
Emperyalistlerle yapılmış bütün açık ve gizli anlaşmaları iptal etme cüretine SOL sahiptir. Türkiye’yi emperyalist saldırganlığın savaş tahtasındaki piyonu olmaktan kurtarıp bölgede barış rüzgârlarını estirecek tek güç SOL’un net ve kararlı siyasetidir.

DEMOKRATİK TÜRKİYE SOL’UN DEĞİŞTİRİCİ GÜCÜYLE MÜMKÜN
Türkiye, tüm yetki ve karar erkinin tek elde toplandığı, tek bir kişinin halkın tamamının aklına ve yaşamına egemen olmaya çalıştığı, Ortaçağ’dan kalma bir saltanat rejimine doğru sürükleniyor. Her tür gericiliğin hayatın merkezine yerleştirildiği, halkın baskı ve zorbalıkla esir alınmaya çalışıldığı bir yönetim tarzı bu. Üniversiteler ve medya neredeyse tamamen etkisizleştirildi. Sendikalar, barolar, meslek odaları sindirilmeye; gazeteciler, aydınlar ise susturulmaya çalışılıyor. Daha eşitlikçi, paylaşımcı ve dayanışmacı bir toplum SOL’la mümkündür.
İşsizliğe ve pahalılığa SOL son verebilir, dedi

SOL’DA BİRLEŞELİM, ÖRGÜTLENELİM, DEĞİŞTİRELİM.
Sağ ve gerici siyasetler ülkemizi bugünkü çürümeye sürükledi. Amerikan emperyalizmi eliyle büyütülmüş bu sağ iktidarlarla idare edilen ülkemizde emekçi halk gün yüzü görmedi.20 yıldır iktidarda olan AKP, Cumhuriyet’i tasfiye ederek devlet yapısını gerici bir doğrultuda dönüştürdü. Eğitim sisteminden sağlığa tüm alanlarda laiklik ve kamucu birikim tasfiye edildi.
Bir avuç haramiden başka kimsenin mutlu olmadığı bu sömürü düzenini değiştirelim. Eşitlikten özgürlükten, kardeşlikten yana bir ülke kuralım.
SOL’da birleşelim, örgütlü gücümüzle değiştirelim dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.