BELEDİYENİN GEÇİCİ İŞÇİLERİ ASIL OLDULAR

BELEDİYENİN GEÇİCİ İŞÇİLERİ ASIL OLDULAR

BELEDİYENİN GEÇİCİ İŞÇİLERİ ASIL OLDULAR ORDU Belediyesi yıllardır kadrosuz çalışan işçilerini nihayet bugün kadrosuna dahil etti. Ayışığı Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle, Ordu Belediyesi'nde çalışan 301 geçici işçiden 288'ini kadrosuna dahil etti.

BELEDİYENİN GEÇİCİ İŞÇİLERİ ASIL OLDULAR
Ordu Belediyesi yıllardır kadrosuz çalışan işçilerini nihayet bugün kadrosuna dahil etti. Ayışığı Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle, Ordu Belediyesi'nde çalışan 301 geçici işçiden 288'ini kadrosuna dahil etti.

Ordu Belediyesi'nde çalışan 301 geçici işçiden 288'i artık kadrolu personel statüsüne dahil edildi.

Belediye Ayışığı Düğün Salonu'nde düzenlenen törene Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Okur, Birol Yılmaz ve Özer Karadağ, Belediye-İş Sendikası Başkanı Selim Yöndem, Belediye Meclis Üyeleri ve işçiler katıldı.

Belediye İş Sendikası Başkanı Selim Yöndem yaptığı konuşmada, "Ordu Belediyesi ve yönetimine teşekkür ediyoruz.

Bu sendikanın yıllardır talep ettiği bir konuydu. Hükümet'le her yıl görüşüp bu konuları talep etmemize rağmen bu haklardan mahrum kalıyorduk. Ancak mevcut yasanın 6 ay ve daha üzeri çalışanları kapsaması de haksızlıklara sebep olmaktadır. Bunların da giderilmiş olması gerekmektedir.

Ben tekrar Ordu Belediye yönetimi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve hayırlı olsun diyorum" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen ordu Belediye Başkanı Seyit Torun da sözlerine "Aldığınız bu haklar hayırlı ve uğurlu olsun" diyerek başladı.

Başkan Torun, "Bizler bir bütünün parçalarıyız. Sizlerin sağlıklı ortamlarda çalışması bizler içinde çok önemlidir. Hepimiz aynı amaç için çalışıyoruz. Biz, insanımızın da, çalışanlarımızın da 24 saatinden sorumluyuz.

Ben ilgili yasada Yüce Parlamentoda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tabili sizin hakkınız ama bu sizi asla rehavete ve farklı anlayışlara sürüklemesin. Bugüne kadar hiçbir zaman taraf olmadık. Birlikte üretip birlikte çalıştık.

Sizlerden ücret ve diğer haklar konusunda hiçbir zaman masanın diğer tarafına geçmedik. Neyse onu verdik.

Şunu asla unutmayın arkadaşlar: Biz bir ekibiz. Ben tekrar tüm arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.