BAŞKAN YILMAZ, ÇİN İLE İYİ NİYET MEKTUBU İMZALADI

BAŞKAN YILMAZ, ÇİN İLE İYİ NİYET MEKTUBU İMZALADI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çin’in Şhangay, Yancheng ve Hong Kong yerel yönetimleriyle yatırımları arttırma amaçlı iyi niyet mektubu imzaladı. Başkan Yılmaz, 6-11 Ocak tarihlerinde Çin’de düzenlenen Ticari Yatırımcı Platformu toplantıs



BAŞKAN YILMAZ, ÇİN İLE İYİ NİYET MEKTUBU İMZALADI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çin’in Şhangay, Yancheng ve Hong Kong yerel yönetimleriyle yatırımları arttırma amaçlı iyi niyet mektubu imzaladı.
Başkan Yılmaz, 6-11 Ocak tarihlerinde Çin’de düzenlenen Ticari Yatırımcı Platformu toplantısına katıldı.23275
 
Türkiye’den, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katıldığı toplantılarda, yerel yönetimler ile görüş alışverişinde bulunuldu. Çin’in Şhangay, Yancheng ile Hong Kong şehirlerinde düzenlenen toplantılarda, ilgili yerel yönetimlerle yatırımları arttırma amaçlı iyi niyet mektubu imzalandı.
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çin Halk Cumhuriyeti ile Türkiye’nin iki dost ülke olduklarını ve bu dostluğun uzun bir tarihi geçmişe dayandığını belirterek, “Bizim yatırımları arttırma amaçlı iyi niyet mektubu imzaladığımız  Şhangay, Çin’in en büyük ve en önemli liman kenti. Yaygın olarak Çin’in modern ekonomisinin kalesi olarak görülen şehir, bu yönüyle ulusun en önemli kültürel, ticari, endüstriyel ve iletişim merkezlerinden biri olarak kabul ediyor. Hong Kong ise, Asya'nın en büyük serbest pazarı ve limanı, en işlek ticaret, endüstri ve turizm merkezi. Yancheng ise yine Çin’in önemli şehirlerinden birisi. Bu üç şehirle Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak yatırımları arttırma amaçlı iyi niyet mektubu imzaladık. İlimize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.